StayHard.
Herrmode under 500 kronor. - Foto: StayHard

13 snygga plagg du kan fynda till honom – under 500 spänn

Nu har du chansen att komma undan billigt när det kommer till höstmodet. Så uppdatera din garderob med de snyggaste kapen just nu!


Unna dig ett nytt klädesplagg eller två! Dessa plagg är helt rätt för hösten.

1. Stickad tröja

Hur snyggt är det inte med en vit stickad tröja de här kallare dagarna? Här finns denna att köpa för 399 kronor hos Stayhard. Den är nedsatt i pris just nu. 

2. Polotröja

Tröjor med polokrage är helt klart höstens hetaste plagg. Denna polo finns här för 239 kronor. Så snyggt att bära under rocken! 

3. Den klassiska t-shirten från Calvin Klein

Stilren t-shirt från Calvin Klein, en tröja som vi aldrig tror kommer gå ur tiden. Här finns den att köpa för 499 kronor.

4. Zip Sweater

En hoodie med dragkedja är alltid bra att ha – och det är extra snyggt under en skinnjacka till exempel. Du hittar den här för bara 299 kronor.

5. Bomberjacka

Här är en trendig bomberjacka i en lite längre modell. Spana in den här. Det bästa av allt är att den inte ens kostar 300 spänn.

6. Militärgrön hoodie

Värm dig med stil i höst. Den här hoodien kan klickas hem för 419 kronor just nu.

7. Jeans med hål

Med en åtsittande passform blir de här byxorna perfekta i höst. Slitningarna och hålen är dessutom riktigt trendiga! Du hittar dem hos StayHard.

8. Bekväma chinos

Här har du ett par riktigt sköna byxor, som funkar både till vardags eller fest, beroende på hur du matchar dem! De blir dina för 419 kronor hos StayHard

9. En simpel mössa

Se till att huvud och öron är varma i höst! En enkel mössa kirrar jobbet. Här hittar du den i två olika färger.

10. Blommig skjorta

Piffa till vilken outfit som helst med denna härliga skjorta för 454 kronor. Den ger en lite sommarkänslor också, vilket är trevligt i det här höstmörkret. 

11. Enfärgad skjorta

Stilren skjorta från Studio Total som finns i många olika färger. Här finns den nu nedsatt till 399 kronor.

12. Enkla byxor

Chinos är både bekvämt och stilrent och denna modell finns i många olika färger. Dessa är de mest shoppade och byxan kostar 479 kronor här.

13. Pepsi

Älskar du Pepsi? Eller tycker du bara att det här är ett snyggt tryck – ja, då kan du klicka hem tröjan i vitt eller grått här.

14. T-shirt från William Baxter

En vit t-shirt SKA alla män ha i sin garderob. Den är användbar dels som ett plagg under en skjorta men självklart även skitsnygg att ha tillsammans med ett par chinos eller jeans. Här hittar du den

Fortfarande shoppingsugen? Gå in här för fler kläder som just nu är nedsatta 20 procent hos Stayhard.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!