Saker som gör det roligare och lättare att laga mat.
Att laga middag blir roligare med dessa prylar.

14 saker som kommer förändra sättet du lagar mat på

Att laga mat är kul men ibland svårt och tidskrävande. Här är 14 grejer som kommer göra livet i köket enklare och roligare!


1. Äggkokare 

Du kanske inte trodde att man kunde koka ägg i micron? Du hade fel, med den här smarta prylen slipper du använda en kastrull – och det går snabbare. Här hittar du den

2. Nicer Dicer

Med det här smarta verktyget kan du skära, riva, pressa med mera på ett enkelt sätt. Spana in det här.

3. Örtvagga

Det här är ett så smart redskap för att hacka kryddor, lök eller vitlök. Det blir både enklare och går snabbare! Du kan köpa den för 299 kronor här.

4. Chokladfontän

Okej, med den här chokladfontänen kommer alla dina fester, middagar och bruncher göra succé! Du behöver aldrig mer laga någon komplicerad dessert. Det bästa är att chokladfontänen blir din för bara 299 kronor.

5. Smetdispenser 

Den här smetdispensern ser till att varje muffin du tillagar blir exakt lika stora. Man vet ju annars hur jobbigt det är när man spiller och kladdar och sedan blir ändå muffinsen helt ojämna. Du kan köpa dispensern här.

6. Potatishandske

Med den här smarta skrubbvanten kan du skrubba potatis som ett proffs. Den kostar bara 29 kronor här.

7. Smart durkslag

Med det här smarta durkslaget riskerar du inte att bränna dig eller tappa kastrullen när du ska tömma den på vatten. Klicka hem det här för 99 kronor!

8. Sushi-bazooka

Gillar du sushi? Gör din egen! Det låter kanske svårt, men med det här redskapet blir det riktigt enkelt. Du hittar det här.

9. Äggseparerare

Ibland när man lagar mat vill man enbart ha äggulan och inte äggvitan, eller tvärtom. Då är den här äggsepareraren den ulitmata lösningen. Låt näsan på "Herr Bogey man" göra jobbet så sparar du både tid och energi. Du hittar äggsepareraren hos Partykungen för 99 kronor.

10. Mikroskål för ägg och bacon

På morgonen är det skönt att slippa stressa. Med denna skål blir frukosten klar på nolltid, bara att knäcka ägg, lägga i några baconskivor och köra in den i micron. Hur bekvämt? Klicka hem den här för 99 kronor.

11. Skålvåffeljärn

Grädda våfflor i skålform och fyll med glass, sylt, frukt eller något annat mumsigt. Perfekt både som dessert och lyxfrukost! Här kan du klicka hem våffeljärnet.

12. Fritös

Att allt blir lite godare när det friteras är ju ingen nyhet. Med en egen fritös hemma kan du göra pommes, mozzarella sticks och allt annat du kan tänka dig. Köp den här för 499 kronor.

13. Smoothiemaker

Mixa ihop den perfekta frukostsmoothien i den här smarta mixern med en avtagbar flaska. Den kostar 399 kronor här.

14. Gör egen glass

Egen glass är enkelt att göra och så himla gott. Extra snyggt blir det att göra glassen i form av rullar som du kan göra med hjälp av den här formen. Du får även med en receptbok. Här hittar du kitet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.