Tjej med ryggsäck, båt i havet, säng
Visst längtar man extra efter sol och värme just nu?

15 saker som kommer få dig att vilja åka på semester direkt

Dagarna blir allt mörkare och kallare och längtan efter värme blir allt starkare. Vi har listat 15 saker, allt från nedsatta resor till prylar, som kommer få dig att välja åka på semester direkt!


Tar du dig igenom denna lista utan att boka in en semester nu i vinter?

1. 1 vecka i Puerto Banus i Marbella

I denna deal ingår 1 vecka på ett 5-stjärniga hotellet intill havet för 6 250 kronor. Gäller från december till januari, så har du en lucka är detta en perfekt resa.

2. Thaimassage

Här kan du boka en 55 minuters massage nedsatt från 600 till 279 kronor. Visst är det en bra deal? Tänk att befinna sig i Asien där en massage ofta kostar mindre än detta. Hur lockad blir man inte?

3. Svart midjeväska

Perfekt väska att ha runt magen med alla värdesaker, med denna är du dessutom trendig! Den blir din för 349 kronor.

4. Sista minuten Mallorca

Vad sägs om en sista-minuten resa till Mallorca för 2 600 kronor med flyg och boende? Där är det fortfarande varmt, så njut av sol och bad. 

5. Trådlösa hörlurar

Gör som nästan 20 000 andra har gjort. Ta del av den här dealen där du får ett par trådlösa hörlurar för 199 kronor istället för 899 kronor. Hur härligt att spendera semestern med en bok i öronen utan en jobbig sladd?

6. Smögen Hafsbad

Vad sägs om att åka iväg och bo på Smögen Hafsbad för 2 personer? Så avkopplande och skönt att komma bort ett tag. Här kan du nu köpa dealen för 1 850 kronor för två personer.

7. Innerväska

Håll allting i väskan organiserat med den här smarta innerväskan. Den har många olika fack och går dessutom att flytta mellan olika väskor. Väskan kostar 149 kronor och du hittar alla färger här. Blir du sugen på att packa den perfekta resväskan?

8. 5 eller 6 nätter i Dubai

För 4 795 kronor får du flyg och boende på ett lyxigt hotell i Dubai. Det låter för bra för att vara sant, men det stämmer faktiskt. Passa på att boka innan dealen tar slut. 

9. Smart Watch Android

Smart Watch för Android och iPhone – 14 funktioner som hjälper dig i din aktiva vardag. Nu 67 procent nedsatt här. Tänk att använda denna på sin semester och komma in i hälsosamma vanor.

10. Flyg och boende på Haymarket

Planerar du en weekend i Stockholm med shopping och restaurangbesök? I denna deal igår flyg samt boende på det populära hotellet Haymarket. Här finns denna deal, välj mellan 2 till 5 nätter, samt datum som passar dig.

11. FILA ryggsäck

Handbagage är till för att vara praktiska, men denna väska är dessutom snygg! Visst blir man lite extra sugen på att resa? Denna kommer från FILA och är en toppsäljare just nu.

12. Ryggsäck Jack&Jones

Denna ryggsäck hittar vi på topplistan hos Jack&Jones. Perfekt att ha som handbagage under resan. Här finns denna att köpa.

13. Besök Rom

Vad sägs om en resa till Rom i höst? Där finns så mycket arkitektur att beskåda, samt ett rikt restaurangliv. Här har vi hittat en deal med flyg och boende 4 dagar för 3 200 kronor, wow! 

14. Powerbank

En powerbank är alltid bra att ha det är dags att dra iväg på en resa, för extra batteritid. Den här enhörningen finns att köpa här.

15. Krakow

Flyg samt boende är inkluderat i priset från 1 800 kronor, beroende på om du stannar 3 eller 4 nätter. Det har blivit väldigt populärt att åka dit på grund av de billiga priserna på mat, shopping samt spa-upplevelser. 


/
Rea
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!