Höstnyheter från Elly Pistol.
Favoriter från Elly Pistol. - Foto: Elly Pistol

Här är höstens tuffaste plagg – som du bara måste ha idag

Sätt attityd på din stil och garderob med Elly Pistols snygga plagg. De senast inkomna modenyheterna är verkligen to die for!


Uppdatera garderoben med allt från bekväma set till heta bomberjackor. Här är våra favoriter från Elly Pistol. Några av våra handplockade favoriter är nyheter, som blir perfekta för hösten!

1. Vinröd jacka

Vinrött med tuffa detaljer av vitt är helt rätt för hösten. Den här är grymt snygg, och känns ultimat för årstiden med sin djupa färg – du kan spana in den här.

2. Perfect Sence Hoodie

Med tryck i ljusrosa tillför den här hoodien något alldeles extra. Det här är en av Elly Pistols nyheter – och visst är den fin! Du hittar tröjan här.

3. Chasey Sweatshirt

Att vinrött är trendigt till hösten är ingen skräll. I kombination med kamouflage-mönster blirden här bekväma tröjan snabbt ett måste! Spana in Chasey Sweatshirt här.

4. High Way Black Camo

Matcha tröjan ovan med de här coola brallorna. Högmidjade och mudd vid ankeln är en perfekt kombination för livets byxor. Du hittar dem hos Elly Pistol.

5. Gymoutfit

Det här är en ultimat outfit för gymmet. Högmidjade tights, en snygg sport-bh och en hoodie att dra över efter träningspasset. 

Det här är en av Elly Pistols absoluta storsäljare! En favorit i höstgarderoben.

6. Hoodie i kort modell

Matcha vad som helst med den här croppade hoodien. En perfekt present till någon du tycker om, eller till dig själv såklart. Här hittar du tröjan.

7. Gråa tights

Ett par sköna tights sitter aldrig fel. Fungerar både till vardags eller för ett lättare pass på gymmet! De här är lite högre i midjan och slutar precis vid ankeln.

8. Huvtröja med tryck

Alla behöver minst en hoodie i sitt liv – och just den här är ett bra alternativ. Den är bekväm, har en löst åtsittande passform och snygga tryck på både ärmar och framsida.

Det är ett av Elly Pistols absolut populäraste plagg, och vi förstår varför, den är ju hur snygg som helst.

9. Shorts

Shorts är väl det ultimata plagget att chilla i hemma! Om hösten inte varit här nu så hade det ju också varit perfekt för den heta sommaren. Kolla in dem här.

10. Spanky tights

De här snygga tightsen sitter som en smäck, med en fin detalj i form av den blanka pilen. Köp tightsen här.

11. Million Hoodie

Det här kan vara en av våra absoluta favoriter. Kamouflagemönstrat är riktigt fint! Du hittar hoodien hos Elly Pistol.

Hittade du inget som föll dig i smaken? Det finns så mycket mer att välja mellan! Här kan du se allt Elly Pistol har att erbjuda till din garderob.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!