Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

17 inredningsdetaljer som förändrar ditt hem – för under 300 kronor

När hösten och vintern kommer spenderar vi mer tid inomhus och då vill man ju gärna ha det extra fint och mysigt. Här är 17 inredningsdetaljer vi gärna hade klickat hem!

Billiga inredningsdetaljer i höst

1. Vädervarnare

Vädervarnare i jordglob

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. En riktigt cool grej och en snygg inredningsdetalj!

2. Ljusbox

Ljusbox

Den här snygga ljusboxen kan du själv välja att ändra utseende på när du vill, genom att byta ut texten. Den kostar 249 kronor här.

3. Paljettkudde

Magic pillow paljettkudde

De här paljettkuddarna kallas för Magic Pillow och är tvåfärgade. Genom att dra med handen över dem kan du växla färg och göra egna mönster eller symboler. Spana in kuddfodralen här.

4. Ljusslinga

Ljusslinga

En ljusslinga fixar mysstämning oavsett om du väljer att hänga den utomhus eller inomhus. Perfekt nu när det börjar mörkna! Här hittar du slingan.

5. Vinhållare

Vinhållare

Den här vinhållaren blir en fin detalj i köket eller vardagsrummet. Den kostar 199 kronor här.

6. Sminkställ

Med det här fina sminkstället kan du ha ditt smink framme på ett snyggt och organiserat sätt. Det kostar 99 kronor här.

7. Färgglada lampor

Färgglada bordslampor

De här små lamporna blir ett härligt och färgglatt inslag i inredningen! Du kan klicka hem alla tre här för 199 kronor.

8. Vinhållare

Klacksko vinhållare

Den här roliga vinhållaren är formad som en glittrig klacksko – en riktigt snygg inredningsdetalj som även blir en bra present. Här kan du köpa den.

9. Cornflakesdispenser

Cornflakesdispenser

Gör köket lite snyggare genom att slänga de fula flingpaketen och förvara flingorna i den här dispensern. Dessutom slipper du smulor och spill. Här hittar du dispensern.

10. Fransk bulldogg-lampa

Fransk bulldogg lampa

Gillar du franska bulldoggs, eller bara hundar i allmänhet? Då måste du såklart ha den här urgulliga lampan. Den finns att köpa här.

11. Doftoljelampa

Doftoljelampa

En god doft gör väldigt mycket för atmosfären i ett hem. Du häller några droppar doftolja i lampan, tänder ett värmeljus under och doften sprider sig i rummet. Lampan kostar 99 kronor och du hittar den och 12 olika dofter här.

12. Emojikudde

Emojikuddar

De här gulliga kuddarna blir en rolig detalj i soffan eller på sängen. Perfekt om du har en favoritemoji du alltid använder! Kuddarna finns att klicka hem här.

13. Adventsljusstake

Adventsljusstake

Julen börjar ju faktiskt närma sig och när det blir adventstider måste du såklart ha en adventsljusstake. Den här fina ljusstaken är dessutom batteridriven, så du slipper ha fula sladdar hängades ner från fönsterbrädan. Klicka hem ljusstaken här.

14. Kökstimer

Hamburgare kökstimer

Håll tiden i köket med den här roliga timern formad som en hamburgare! Den finns att klicka hem här för 49 kronor.

15. Toalettbelysning

LED-belysning toalett

Vill du göra toalettbesöket lite roligare eller pimpa badrummet när det är dags för fest? Då kan du klicka hem den här LED-belysningen i åtta olika färger.

16. Litet spökeLED-belysning spöke

Det här gulliga lilla spöket blir perfekt till Halloween! Köp det här för 29 kronor.

17. Vinställ

Vinställ

Förvara vinflaskorna snyggt i det här stället. Du hittar det här.