Måndag 14 Jun
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

7 härliga weekendresor i höst – under 700 kronor

Strand, par som håller karta, röd buss
Vad sägs om London, Paris, Prag eller något annat härligt resmål?. Foto:

Trött på vardag och rutiner? Vi har spanat i 7 weekendresor, som alla kostar under 700 kronor. Boka in en resa till värmen med någon du tycker om och njut av shopping, mat och sevärdheter.

Jämför dina flygbiljetter hos Flygresor.se för de bästa priserna, runt om i hela världen. 

1. Rom

Vad sägs om en weekendresa till Rom? Här kan du spana in flyg från 214 kronor tur och retur!

2. Milano

Här har vi hittat flygbiljetter tur och retur till Milano för 203 kronor. Ja det finns inte så mycket att fundera på, spana in ett datum som passar er och kör. 

3. Krakow 

Har du ännu inte besökt den spännande staden Krakow är det nästan ett måste. Här kan du bo och äta väldigt billigt och få ut en hel del för pengarna. Spana in resor tur och retur här för 182 kronor.

4. London

En klassisk och populär weekendresa är ju helt klart London. Men visst finns det en anledning till att så många reser dit. Mängder av heta restauranger, all shopping man kan drömma om samt alla sevärdheter. Åk dit med din älskling eller vän och njut. Här finns sista minuten resor för 185 kronor.

5. Barcelona

Spendera en helg i Barcelona, hur härligt? Här har vi hittat resor tur och retur under 300 kronor. Boka och åk någon av de kommande helgerna. 

6. Prag

Res till Prag i höst och upplev sevärdheter, god mat och shopping. Det är dessutom väldigt billigt att vara där. Här har vi hittat resor tur och retur runt 550 koronor.

7. Nice

Just nu kan du flyga tur och retur till Nice från 625 kronor och uppleva hösten där. Vackra vyer, restauranger och shopping. Hur härligt att besöka den franska rivieran?

Gå in här för att besöka Flygresor.se och hitta resor till ditt drömresemål för bäst priser.