Concealers, tjej i rött, blommor
Stort concealertest – Vi har utsett den bästa produkten 2018.

Stort concealertest! Här är våra favoriter 2018

Under 7 dagar testade vi concealers som toppar listorna 2018. Allt från budget till lyx och vi har en solklar favorit, som alla borde ha i sminkväskan i höst.


I en djungel av concealers bestämde vi oss för att testa 7 stycken från olika märken som toppar listorna. Allt från budget, medel och lyx. Nu har vi en självklar favorit som vi rekommenderar alla att ha i sminkväskan i höst och vinter. 

Vår stora favorit hittar du i videon samt längst ned i denna lista. Eller så spanar du in den hos Bangerhead här.

1. Yves Saint Laurent Touche Éclat laminoirs radiance

Betyg 5 av 5. Yves Saint Laurent Concealer finns här för 375 kronor.

YSL:s concealer har vunnit många priser genom åren så förväntningarna var höga. Den håller helt klart vad den lovar och vi kan starkt rekommendera den.

Ett magiskt svärd som omedelbart ger lyster samt täcker mörka ringar och ojämnheter i huden. Den funkar dessutom som en highlighter. 

2. Fit Me! Maybelline Concealer

Betyg 4 av 5. Hos Bangerhead är den just nu nedsatt till 79 kronor.

Vi testade även Maybellines populära concealer, Fit Me! Den ger ett naturligt resultat, var lätt att blanda ut samt täcker väldigt bra. Helt klart vår favorit bland de olika budgetprodukterna vi testade. 

Ett tips till den som letar en concealer till vardagen, utan att lägga för mycket pengar. 

3. MAC Cosmetics concealer

Betyg 3 av 5. Här hittar du MAC Coverstick för 205 kronor.

MAC är ett välkänt märke och detta concealerstick ger full täckning. Den var något svår att applicera under ögonen och vi skulle rekommendera att använda den mer för att täcka mindre områden så som blemmor och röda partier. 

Den täcker hela dagen och funkar bra för den som vill täcka mindre områden. Vi gillar dessutom att den är så liten och smidigt att ta med sig. 

4. NYX Professional Makeup

Betyg 3 av 5. NYX Professional concealer finns här för endast 68 kronor.

Nyx concealer är en budgetprodukt som har fått goda recensioner. Den var väl täckande och gav en snygg finish. Det sämre var att den var något kakig och du får blända rejält. Men för att vara en budgetvariant är den helt klart värd sitt pris. 

5. Clarins Instant Light Brush

Betyg 4 av 5. Den populära concealern från Clarins finns här för 260 kronor.

Mörka områden ljusas upp och denna stav från Clarins funkar samtidigt som en highlighter. Produkten känns väldigt lätt på huden och efterlämnar en bas med otrolig fukt. 

Vi rekommenderar denna, särskilt till de med torr hy då den återfuktar. Väldigt lätt att applicera och den känns verkligen lyxig på huden. 

6. Isadora Perfect Coverstick

Betyg 1 av 5. Coverstick från Isadora finns att köpa hos Bangerhead här för 76 kronor.

Dag nummer fem testade vi ett Coverstick från Isadora som har fått blandade recensioner. Den är främst framtagen för att dölja finnar och ojämnheter. För detta var den helt okej, något kakig och svårt att få ett jämnt resultat. 

För prislappen finns det andra produkter som är mycket bättre. Vi skulle säga att den passar personen som inte brukar ha så mycket smink, utan söker något som bara täcker prickar. 

7. Estee Lauder Double Wear stay-in-place

Betyg 5 av 5. VINNARE! Estee Lauder Double Wear blir din här för 244 kronor.

Helt klart den bästa concealern vi testade! Den lämnar ett fräscht och återfuktat resultat samt höll helt klart bäst av alla under dagen. Den är väldigt täckande så det behövs inte mycket produkt för att få ett fantastiskt resultat.

Helt klart ett måste i sminkväskan i höst och vinter!

Spana in alla concealers som toppar listorna här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!