Man på skateboard och stressad kvinna på språng
Har du alltid fullt upp? Då behöver du dessa saker.

17 riktigt smarta saker för dig som alltid är på språng

Har du fullt upp i schemat och är alltid på väg någonstans? Här är 17 saker som kommer underlätta ditt liv!


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

1. Flingförvaring

Vem orkar med fula kartonger, med påsar som måste öppnas och en förpackning som sedan måste lutas för att flingorna ska komma ut? Med den här flingbehållaren slipper du allt det! Du kan köpa den här.

2. Telefonhållare

Häng telefonen runt halsen eller ställ den på ett bord med den här smarta hållaren som frigör händerna till annat. Här finns den att klicka hem.

3. Innerväska

Är det alltid kaos i din väska? Med den här smarta innerväskan håller du koll på alla prylar och du kan enkelt flytta den mellan dina väskor. Den finns i flera olika färger och kostar 149 kronor här.

4. Rulla med stil

Om du inte åkt på en airboard så har du missat någonting här i livet. Du kommer genast fram mycket snabbare. Klicka hem den till ett grymt reapris här.

5. En mugg att ta med

Vem har tid med att sitta ner och dricka sitt kaffe på morgonen? Du hittar termosmuggen med Star Wars-motiv här och den gulliga muggen till höger här.

6. Elektrisk potatisskalare

Det här är den lata kockens absolut bästa vän. Den skalar potatisen åt dig! Det tar bara några minuter och är sedan enkel att rengöra – perfekt när du har tidsbrist. Här hittar du den elektriska potatisskalaren.

7. Bluetooth-termos

Att dricka nog med vatten är viktigt! Håll koll på hur mycket vatten du dricker med den här termosen. Genom att du synkar den med mobilen håller den automatiskt koll. Köp den nedsatt i pris här.

8. Parfymrefill

För att slippa bära med dig din parfym i sin glasflaska kan du fylla på med parfymen i den här lilla refillflaskan. Du hittar den här för 99 kronor.

9. Powerbank

Med en powerbank i väskan behöver du aldrig stå med urladdad mobil. Den till höger är vattentät och laddar mobilen upp till 10 gånger. Vill du ha en lite roligare powerbank finns den söta enhörningen att köpa här.

10. Vattenflaska med smak

Det är viktigt att fylla på med vätska om du lever ett aktivt liv. Med den här vattenflaskan blir det lite roligare! Du fyller behållaren i mitten med frukt eller bär som ger vattnet en god smak. Köp den här för 99 kronor.

11. Nageltorkare 

Med den här nageltorkaren som ser ut som en mops blir dina naglar torra snabbt efter att du målat dem. Du stoppar naglarna under munnen på mopsen och den blåser kylig luft på dig

12. Handduk som snabbtorkar ditt hår

Den här smarta handduken är gjord i mikrofiber som absorberar vatten fem gånger så snabbt som en vanlig handduk. På tio minuter har den torkat 70 procent av ditt hår –  medan du sminkar dig, till exempel! Köp den här för 99 kronor.

13. Tändare med öppnare

Att behöva öppna en kapsyl utan en öppnare blir snabbt ett tidskrävande projekt. Här hittar du den smarta tändaren som även är en kapsylöppnare.

14. Fidget cube för den rastlöse

Denna är perfekt för dem som inte kan sitta stilla med sina fingrar. Den har sex knapptryckande funktioner och finns här i flera olika färger.

15. Rygg- eller huvudkliare

Är man ständigt på språng behöver man slappna av ibland och ta det lugnt. Då är dessa verktyg perfekta för att släppa på spänningarna.

Den långa ryggkliaren hittar du här och huvudmassören här

16. Reseorganiserare

Med det här fodralet kan du hålla reda på alla de viktigaste sakerna när du ska ut och resa. Här hittar du den.

17. En mening om dagen

Ta en paus från det stressiga livet med den här dagboken, där du skriver ner en mening om dagen i tre år. Tänk vad roligt att titta tillbaka på sedan! Du kan klicka hem den här.

/