Vänner som äter pizza, kille med snusdosa i bakfickan
Hur gött är det inte med en liten prilla?

13 sexiga prylar – för dig som snusar mest i kompisgänget

Är du den i gänget som älskar snus mer än livet? Vi har listat 13 prylar som tar snusandet till en ny nivå.


Spana in denna lista med prylarna som gör att du kan njuta ännu mer av snuset!
Tänk på att snusning är skadligt för hälsan och är beroendeframkallande.

1. Snuskrydda

Snuskrydda för att krydda smaken på Prillans snussats. Välj mellan smakerna: Bergamott, Enbär,Anis, Eukalyptus, Rökarom, Kanel, Menthol, Vintergröna, Saltlakrits, Citrus och Jul. Alla smakar finns här för endast 29 kronor.

2. Snussats portion

Denna ger dig 20-25 snusdosor i färdig form. Portionssnussatserna är mycket enkla att tillreda. Tillsätt endast vatten, salt och arom, låt stå och avnjut. Totalt ca. 270 gram snus. Instruktioner medföljer. Så prisvärt, här köper du hela för 299 kronor.

3. Liten kyl

Vi vet alla att snusen är som allra godast när den är nyöppnad, och kall! Vad passar då bättre än att förvara en den i ett litet kylskåp? Här kan du hitta den

4. Snusspruta

Spruta till att fylla portionspåsar med, fungerar också utmärkt till att trycka upp snuset direkt under läppen. Hur härligt låter det inte? Här finns den att köpa för inga pengar.

5. En riktigt bra öltapp 

En grym öltapp som inte bara är snygg, den maxar även njutningen. Här kan du spana in denna öltapp.

6. Smokey Gold råtobak

Löst packad malen tobak från Prillan med en lätt och god smak för cigarett eller pipa. Smokey Gold Råtobak innehåller 100% Virginia tobak som är färdig att rökas på en gång efter att du tillsatt vatten och eventuell smakarom. Mums, här finns denna att köpa för 99 kronor.

7. Egen liten snusdosa

Gör du dina egna snus hemma behöver du en plats att förvara dem på. Här kan du köpa denna snusdosa för endast 39 kronor.

8. Badbalja

Maxa  myset i höst när prillan har åkt in. Denna badbalja är magisk för alla utan badkar. Här hittar du baljan

9. Dunderprillor

Lite större, lite starkare. Tycker du att vanligt portionssnus är lite mjäkigt, och du vill istället att det ska bränna till ordentligt under läppen är Prillans Dunderprillan det ultimata snuset för dig! Här finns denna låda att köpa.

10. Coca-cola minikyl

Tänk vad härligt att ha denna Coca-cola kylen hemma när det är dags att njuta av din favoritsyssla. Kan vara najs att släcka törsten samtidigt. Här finns den att köpa!

11. Prillan Stabilisator

Använd Prillan Stabilisator för ett krämigare, fuktigare och mer kramvänligt snus. En flaska räcker till cirka 5 kg färdigt snus. Det låter väl najs med att fastare snus. Här finns denna att köpa.

12. Prillan snussats Nikotinfri

Om du känner att du mot förmodan skulle behöva dra ner lite på snusandet så finns dessa här. Prillan Snussats Portion Nikotinfri är en helt nikotin- och tobaksfri variant av Prillans Snussats Portion och ger dig ca 10 snusdosor i färdig form. Tillsätt endast vatten, salt och arom, låt stå och avnjut. 

13. Twist pong

På helgen kräven prillan sin dryck. Bjud hem ett par vänner, snacka snus och spela Twist Pong. Kanske har ni en dosa som insats? Spelet finns att köpa här.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!