Collage med kvinna som har trådlösa hörlurar och lightbox.
Här hittar du smarta prylar som gör ditt liv mycket roligare. - Foto: Shutterstock

51 smarta saker - som du kommer vilja klicka hem direkt

Smarta saker ser till att du sparar tid och du får en betydligt roligare vardag. Eller vad sägs om en smart parfymlösning eller en polaroidkamera för en bra peng?


1. Vädervarnare

Här har vi prylarnas pryl. Det du ser på bilden ovan är en vädervarnare som ska förutspå vädret åt dig. Men det är även en riktigt fin prydnadspryl. 

Här kan du klicka hem vädervarnaren

2. Blinkande skosnören

Inbyggda LED-lampor på sina skosnören är en rolig pryl som uppskattas av oss, speciellt på fest! 

3. Kompisladdare

Nu kan du vara en riktig vän och dela med dig av ditt batteri till en kompis som är i nöd. En perfekt present att ge bort nu till jul. Det kommer ju nämligen sluta med att du drar vinning av det. Sladden kostar endast 99 kronor här

Här kan du hitta en massa andra smarta laddningslösningar

4. Refill-flaska för parfym

Det är ju ganska jobbigt att släpa med sig en hel parfymflaska i glas i handväskan eller på resan. Då är det himla smart att ha en sådan här liten refill-flaska som du enkelt fyller på med din egen parfym. Köp den här.

4. Alkoholmätare

Tänk på din hälsa och andras säkerhet och inhandla en alkoholmätare. Den är inte bara bra när du ska köra bil, utan det kan alltid vara bra att veta vad man har för alkoholpromille i kroppen. Här finns den att köpa.

5. Kapsylöppnare

Imponera på snyggingen i rummet med hjälp av den här kapsylöppnaren som även är en ring. Den smarta kapsylöppnaren hittar du för endast 29 kronor

6. Vetekudde

Värm den här gosiga och lavendelluktande mjukisbjörnen i mikron och använd som vetekudde för ömmande muskler. Perfekt för dig som har ont och fryser nu på hösten och vintern. Den kostar 199 kronor här.

7. Emoji powerbank

Förutom att rädda ditt humör kan den också rädda din mobil eller andra enheter. Denna söta powerbank blir din här för 199 kronor.

8. iLounge kudde för komfort

Livet blir betydligt roligare med en kudde fö sin iPhone så du kan placera den var du vill och kunna se på en serie med komfort. Spana in denna sjukt smarta kudde som maxar känslan av en film här.

9. USB-kylskåp

Om du spenderar du mycket tid framför datorn lär du vilja ha en dryckespåfyllning då och då. Med den här minikylen har du alltid en kall redo

10. Grip 'n go mobilhållare

Perfekt pryl för dig som ofta sitter i bilen och behöver navigera dig fram. För bara 69 kronor får du den här prylen som hjälper både dig och gör dig säkrare i trafiken. 

12. Bluetooth termos

Det är viktigt att dricka mycket vatten och du kommer må mycket bättre om du får i dig rekommenderad mängd. Med den här bluetooth-termosen kommer du kunna ha stenkoll på hur mycket du har druckit. 

14. Multifunktionell USB-datakabel

Multifunktionell USB-Datakabel hanterar tre olika enheter och kan dessutom överföra dokument. Allt du behöver helt enkelt, här finns den för 149 kronor!

15. Trådlösa hörlurar

Gör som över 20 000 andra har gjort. Ta del av den här dealen där du får ett par trådlösa hörlurar för 199 kronor istället för 899 kronor. Du kan till och med välja vilken färg du vill ha!

15. Selfielampa

Det negativa med höstmörket är att det tar bort vårt dagsljus för selfies. Därav är den här lampan ett perfekt köp för att rädda ditt instaflöde. Här behövs inga proffsfotografer som ljussätter åt dig. Endast du själv! 

16. Mössa med inbyggda lurar

Stäng ute surret av andra människor, för hur störande är det inte när de jämt ska snacka? Denna mössa, med inbyggda hörlurar är perfekt för dig som vill ha en snygg mössa och ha ett par riktigt bra hörlurar. Här hittar du den. 

17. Trådlös boombox

Om du hellre vill ha en högtalare kan detta vara någon för dig. Denna högtalare är sjukt smart, då det inte behövs några kablar eller krångliga anslutningar.

Du placerar mobilen på högtalaren och vips strömmar musiken. Här blir den din för 399 kronor.

18. Eller en kudde med högtalare i

Varför ha en vanlig kudde när du kan ha en kudde med en högtalare i? Nu kan du lyssna på musik eller podcasts när du sover, eller ligger i sängen! Du hittar den smarta kudden hos Partykungen.

19. Sovmask med hörlurar

Den här sovmasken har inbyggda hörlurar och tjockt foder. Den kostar 299 kronor här. Perfekt för den som måste ha det mörkt, och gärna musik eller liknande när hen sover. Stäng ute världen, stäng ute människorna. 

20. Fjärrutlösare till din mobil

Denna låter dig ta snygga selfies och liknande utan större ansträngning. Ladda ner en app och du är redo. Här finns denna smarta uppfinning som garanterat gör dig vardag lite enklare och bättre. 

Här kan du hitta lite drygt 100 andra praktiska, roliga eller konstiga prylar till din telefon

21. Vinöppnare

Att öppna vinflaskor är inte alltid det lättaste, och något som kan ta onödig tid. Tid du helt klart inte har.

Med denna elektriska vinöppnare blir det busenkelt! På under 10 sekunder är det färdigt. Finns att köpa hos Partykungen för 299 kronor!

22. Telefonhållare

Häng telefonen runt halsen eller ställ den på ett bord med den här smarta hållaren som frigör händerna till annat kul. Här finns den att klicka hem.

23. Elektrisk potatisskalare

Det här är den lata kockens absolut bästa vän. Den skalar potatisen åt dig! Det tar bara några minuter och är sedan enkel att rengöra – perfekt när du har tidsbrist och ärligt talat hur tråkigt är det inte att skala potatis? Här hittar du den elektriska potatisskalaren.

24. Minikyl

Hur soft med en egen liten kyl att ha hemma i sovrummet eller vid skrivbordet? Finns även möjlighet att koppla in den i bilens cigarettuttag om du har en bil! Kylen rymmer ungefär 15 burkar. Här kan du hitta den

25. Ljusbox

Spexa till det i hemmet med den här ljusboxen där du kan skriva vad du vill i. För 249 kronor får du den här inredningsdetaljen

26. Digital fotoram

Med den här digitala fotoramen kan du enkelt dela stunder med dina nära och kära genom att skicka bilder från din smartphone direkt till ramen. Perfekt pryl! Du hittar den här.

27. Smart laddare

Att trassla runt med kablar och laddare i väskan kan många gånger vara riktigt osmidigt. Här är en snygg tassel med laddare som ser till att du alltid kan ladda din mobil. 

28. Mugg för dryck och kakor

Hur söt är inte den här smarta muggen som möjliggör att du kan dricka ditt kaffe och alltid ha en kaka i din närhet? 

Här kan du hitta kakan för endast 99 kronor

29. Pizzasax

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt! Hur smart? 

30. Lysande paraply

Det här paraplyet ser riktigt mysigt ut! Men är också praktiskt då du slipper rädslan för mörkret. Du hittar paraplyet här för 249 kronor

31. Smart skål

Är du lite lat vet du hur jobbigt det är att behöva sträcka sig efter både chips och dipp i olika skålar.

Då är detta lösningen. Den smarta skålen hittar du här.

32. Frysbara ölglas

Alla glas klarar inte av att läggas i frysen men dem här rejäla ölglasen fixar det. Resultatet blir frostade glas som gör att en öl smakar så som den ska smakas.  Klicka hem dem här

33. Om du saknar ett badkar

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan som du kan njuta i. 

34. Pimpa toaletten

Rörelseaktiverad belysning som du kan ha i åtta olika färger. Hur bra som helst när du måste gå på toa i mörkret, men inte riktigt vill plåga ögonen med att tända taklampan. 

Spana in belysningen här. Sedan är det ju coolt också! 

35. En egen öltapp

Upplev fantastisk öl med den här ölkranen med dess nya teknik som verkligen tar fram alla aromer. Den finns i två olika storlekar här

36. Läskautomat

Hur fiffigt är det inte med en läskautomat i sitt eget hem? Automaten är nerkyld så ni slipper oroa er över varm läsk och det blir lite roligare än att ha burken i kylen. 

Du hittar den här för 1 495 kronor.

37. Popcornmaskin

Vem vill inte ha en popcornmaskin hemma? Helt enkelt en perfekt present att ge bort till den som älskar filmkvällar. Du hittar den här!

38. Nödladdare till Android eller iPhone

Här är en smidig nödladdare – som enkelt ryms i fickan eller handväskan.

När mobilen klagar över lite batteri drar du bra fram den här lilla prylen till din räddning. 

40. Smart armband

Tänk dig tillbaka till förra gången du slängde ihop en möbel från IKEA och hur jobbigt det var. Med det här smarta armbandet kommer du nästa gång ha bättre koll på vart skruvarna, spikarna och allt annat smått är. 

41. Hållare till mobilen

Denna gadget finns här och är perfekt att klämma fast lite var som helst i hemmet för att kunna använda mobilen.

Nu kan du till exempel följa ett recept, en video eller liknande när du lagar mat! 

42. Smart durkslag

Här är bästa hjälpredan i köket! Om du lagar mycket pasta eller liknande, så kommer detta redskap bli hur bra som helst. Spana in det här.

43. Mobilring

En mobilring som denna är inte bara bra för att säkra ditt grepp, det fungerar också som ett typ av ställ till din telefon. Spana in den i silver här.

44. Bacontoaster

Ibland är det mycket att hålla koll på i köket och då kan en smart bacontoaster vara perfekt. Speciellt om du älskar bacon. Som du ser på bilden lägger du skivorna på maskinen och stänger sedan locket. Och vips så har du fått goda bacon. Hitta den här för 599 kronor

45. Massage

Med en massagekudde kan du få massage hela dagarna om så önskas - till samma pris som en timmas massage. Den här kan du använda var du än är och lindrar verkligen upp dina knutar och spänningar i kroppen. Här hittar du den

47. Keyfinder

Det finns inget stressigare ögonblick än då man tappat bort nycklarna. Du hittar dem inte i fickorna, inte i väskan och har ingen aning om vart de hamnat.

Med den här nyckelhittaren är det problemet löst. Läs mer om hur den fungerar här.

48. Sockervaddsmaskin

Sockervadd förknippar de flesta med cirkusar. Men nu kan du få äta sockervadd varje dag med hjälp av den här maskinen. Enkelt, smidigt och gott! 

49. Airboard

Tänk dig att sväva fram med denna airboard? Den är just nu nedsatt med 43 procent och kostar 1 995 kronor.

50. Gosig och smart filt

Filten är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att man slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som man använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor.

51. Kaffekoppsvärme   

Den här koppvärmaren är perfekt och ser till att du aldrig mer dricker kallt kaffe. Och kostar bara 99 kronor. Hur värt är inte det? 

52. Polaroidkamera 

Med en polaroidkamera får du din bild utskriven direkt och är en perfekt pryl att ge bort till någon du gillar eller ha själv. Trots dess coola teknik är dem faktiskt ganska billiga och du hittar den här för 995 kronor

53. Enormt vinglas

Det här är kanske inte en smart pryl, utan snarare en dum sak. Men här är i alla fall ett glas som rymmer en hel flaska vin

Var du i jakt på en julklapp när du letade i denna artikel? Ta då en titt på vår artikel där vi listar 52 julklappar som garanterat funkar. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!