Coca-Cola-kyl, adventskalender med skönhetsprodukter och Gameboy
En adventskalender med skönhetsprodukter blir en perfekt tidig julklapp till dig själv!

50 onödiga men riktigt roliga grejer du kan spendera lönen på

Äntligen är det löning! Här har vi samlat 50 roliga prylar som vi kanske inte MÅSTE ha, men väldigt gärna vill ha ändå.


Man vet ju hur det känns när pengarna kommer in på kontot – genast blir man sugen på att shoppa. Vi hade i alla fall gärna klickat hem dessa prylar!

1. En lyxig adventskalender

I den här kalendern finns allt från tvålar och lotions till badbomber och fotkrämer. Verkligen allting man kan önska sig! Den kostar 349 kronor här. 

2. Coca-Cola-kyl 

Älskar du cola måste du såklart ha denna kyl hemma! Här finns den att köpa.

3. Airboard 

Tänk dig att sväva fram med denna airboard? Den är just nu nedsatt med 43 procent och kostar 1 995 kronor.

4. Filt med ärmar 

Filten är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att man slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som man använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor.

5. Gosig kudde

Världens skönaste kudde som formar sig perfekt efter ditt huvud eller kropp. Här hittar du den speciella kudden.

6. En gigantisk nalle

Vem vill inte ha en gigantisk nallebjörn? Här hittar du den.

7. Gameboy

Älskade du Gameboy? Nu kan du återuppleva det! Konsolen kommer med 150 förinstallerade spel och kostar bara 199 kronor här.

8. Bordspingis 

Har du inte plats för ett pingisbord? Detta set innehåller nät, racketar och bollar så att du kan göra om vilket bord som helst till ett pingisbord. Köp det här.

9. Spel att spela med din partner

Det här frågespelet innehåller över 300 spännande och oväntade frågor som gör att du kommer få lära känna nya sidor av din partner. Ett perfekt sätt att spendera en kväll hemma! Klicka hem spelet här.

10. Ljusbox

Med den här ljusboxen kan du skriva vad du vill och få ett riktigt mysigt hem. Den kostar endast 249 kronor här.

11. Popcornmaskin

Poppa dina egna biopopcorn till varje filmkväll hemma. Du hittar popcornmaskinen här.

12. Prosecco pong

En lite mer festlig version av beer pong! Vem dricker inte hellre prosecco än öl? Här hittar du spelet för 149 kronor.

13. Mumsa på godis

Unna dig massor av gott godis! Varför inte en rolig sort, till exempel amerikanskt eller japanskt godis, eller något nostalgigodis från barndomen. Du hittar massvis av sorter här.

14. Doftoljelampa

Häll några droppar doftolja i den här lampan och ställ ett värmeljus under för en härlig doft i hemmet. Här hittar du lampan och 14 olika doftoljor!

15. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Köp vädervarnaren här.

16. Chokladfontän 

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän? Här hittar du den för bara 299 kronor.

17. Frysbart glas

De här glasen lägger du bara in i frysen en stund, och sedan håller de din dryck kall i upp till tre timmar. Glaset kostar 69 kronor här!

18. Värmetofflor

Den som är frusen om fötterna måste ha dessa värmetofflor. Du värmer dem alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer och köp dem här.

19. Cornflakesdispenser

För att få en riktig hotellfrukost-feeling tycker vi att den här smarta cornflakesbehållaren är perfekt. Så skönt att slippa de fula flingpaketen.

20. Belysning för toalett

Gör toaletten lite roligare med denna LED-belysning. Perfekt till festen! Spana in belysningen här.

21. Sushi bazooka

Att göra egen sushi är riktigt roligt och en perfekt middag i höstrusket. Och med det här redskapet blir det dessutom mycket enklare! Du hittar det här.

22. Twist pong

En twist på klassisk beerpong! När bollen hamnar i din mugg ska du snurra pilen och göra det som står – det kan vara allt ifrån att byta muggar med motspelaren till att dricka dubbelt eller göra ett trick. Spelet finns att köpa här.

23. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan.

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

24. Liten kyl

Här är en minikyl som är enkel att ladda och som du kan placera bredvid soffan eller sängen. Man vill ju nämligen inte gå upp i onödan. Här kan du hitta den

25. Toalettfotboll

Badrummet är ofta en varm plats. Det är helt enkelt lätt att spendera lite längre tid där än vad som är socialt accepterat nu under hösten. I så fall kan de vara värt att investera i den här toalettfotbollen – annars lär du nämligen ha det väldigt tråkigt där inne. Här hittar du den för 199 kronor

26. Vetekudde

Värm den här gosiga och lavendeldoftande mjukisbjörnen i mikron och använd som vetekudde för ömmande muskler. Perfekt för dig som har ont och fryser nu på hösten och vintern. Den kostar 199 kronor här.

27. Emoji powerbank

Förutom att rädda ditt humör kan den också rädda din mobil eller andra enheter. Denna söta powerbank blir din här för 199 kronor.

28. Telefonhållare

Häng telefonen runt halsen eller ställ den på ett bord med den här smarta hållaren som frigör händerna till annat kul. Här finns den att klicka hem.

29. Glittrande kuddfodral

Den här typen av kuddfodral har tagit över våra flöden och inredningsvärlden. Det är alltså paljetter som ändrar färg när du rör vid dem eller sveper handen över. Kolla in dem här.

30. Trådlösa hörlurar

Tänk vad skönt med ett par smarta lurar utan sladd! Spana in dessa hörlurar för endast 179 kronor. 

31. Elektrisk skovärmare

Nu när hösten här med regn, rusk och kallare temperaturer. Med den här elektriska skovärmaren slipper du frysa. Det är bara att stoppa ner den i din våta sko och snart är de varma och sköna igen. Du hittar dem hos Partykungen! 

32. Pizzasax

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt!

33. Korvgiljotin

Det är inte många som har en giljotin hemma, men denna lilla korvgiljotin perfekt till charkisbrickan. Här hittar du den för 299 kronor

34. Koppvärmare 

Finns det något värre än kallt kaffe? Problemet är dock löst med den här koppvärmaren som faktiskt bara kostar 99 kronor

35. Arkadmaskin

Älskar du gamla spel? Vi med! Här har du en liten arkadmaskin som du kan ställa på ett bord och spela massa klassiska spel. Klicka hem den här för endast 249 kronor.

36. Smidig sängförvaring

Den här praktiska förvaringsfickan som du hänger på säng- eller soffkanten är hur bra som helst – speciellt för att bli av med småsaker som gör det stökigt och som du inte orkar ha långt bort. Spana in den här.

37. Snow Tube

Du kommer ha galet kul med den här roliga pulkamadrassen. Här hittar du den i form av en enhörning.

38. Tändare med text

De här roliga tändarna finns med många roliga texter på. Du hittar dem här!

39. Emojistrumpor

Hur söta och roliga är inte dessa emojistrumpor? De finns att klicka hem här.

40. Smetdispenser 

Absolut, du behöver inte en sådan här smetdispenser för att baka – men den gör det hela så mycket enklare. Du kan köpa den här.

41. Slushmaskin 

Nu kan få en egen slushmaskin i ditt hem - och snygg är den också. Bjud hem polarna och spetsa med vuxendricka kanske? Klicka hem den här.

42. Enhörningstofflor

 Det här är de sötaste tofflorna vi sett! Du kan klicka hem dem här.

43. Egen liten kyl

Det här smarta lilla kylskåpet som ansluts med USB går att ställa på skrivbordet, hur soft? Det kostar 299 kronor här.

44. Med andra ord

Om du inte spelat det här sjukt roliga spelet måste du testa. Det går alltså ut på att du ska säga samma sak som står på ditt kort, men med andra ord. Här hittar du spelet.

45. Innerväska

Är det alltid kaos i din väska? Med den här smarta innerväskan håller du koll på alla prylar och du kan enkelt flytta den mellan dina väskor. Den finns i flera olika färger och kostar 149 kronor här.

46. Vatten med smak

Denna vattenflaska har en behållare i mitten som du fyller med frukt eller bär som ger vattnet en god smak. Köp den här för 99 kronor.

47. Handduk som snabbtorkar ditt hår

Den här smarta handduken är gjord i mikrofiber som absorberar vatten fem gånger så snabbt som en vanlig handduk. På tio minuter har den torkat 70 procent av ditt hår –  medan du sminkar dig, till exempel! Köp den här för 99 kronor.

48. Ägg och bacon

Med denna skål blir frukosten klar på nolltid, bara att knäcka ägg, lägga i några baconskivor och köra in den i micron. Klicka hem den här för 99 kronor. Du kommer spara massor av tid!

50. Sminkställ

Med det här fina sminkstället kan du ha ditt smink framme på ett snyggt och organiserat sätt. Det kostar 99 kronor här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!