Döttrar och mamma jul, presenter, gran
Vi har listat julklapparna din mamma garanterat kommer älska!

18 julklappar till världens bästa mamma – som hon kommer älska

Visst är din mamma värd det allra bästa? Vi har spanat in 18 julklappar hon kommer älska. Allt från skönhet, teknik och saker till hemmet.


Tänk hur mycket din mamma gör för att du ska ha det så bra som möjligt i livet. Så visst är hon värd en magisk klapp i jul? Vi har spanat in 18 gåvor hon garanterat kommer älska. 

1. Paketkalender från Rituals

En perfekt julklapp om din mamma älskar skönhet. Ge bort en kalender i början av december som julklapp och låt henne njuta av en ny present varje dag. Denna kalender finns att köpa här till bäst pris.

2. Vattenkokare från SMEG

Lyft hennes kök med en vattenkokare från det kända märket. Dessa från SMEG är sjukt stilrena och finns just nu nedsatta här för 1 356:-.

3. Parfym Gucci Bloom

Guccis nya parfym Bloom är en kvinnlig och blommig doft som innehåller tuberos och jasmin. Klicka hem den här. För visst är det lyxigt att få en ny parfym i julklapp?

4. Ljusstake Klong

Vad sägs om en ljusstake från Klong till vinterns kyliga kvällar? Vi älskar den och här finns den för 400:-. Sånt bra pris för denna.

5. Väska från Day Mikkelsen

Mammor uppskattar praktiska saker, denna väska är väldigt praktiskt då den rymmer mycket. Samtidigt är den snygg och stilren. Här finns den just nu till bäst pris.

6. Ansiktsmask

Ansiktsmasker kan man inte ha för många av! Denna hypade mask kommer från Peter Thomas Roth och exfolierar huden, jämnar ut hudtonen och ger grymt glow tack vare bland annat c-vitamin och AHA-syra. Här hittar du det bästa priset på masken.

7. Inneskor Flattered

Isabella Löwengrips design på de populära skorna Flattered. Perfekt stilig innesko att bära kallare dagar. Här finns dessa just nu för endast 359:-. Din mamma hade säkert älskat dem.

8. Magiskt serum Exuviance

Skäm bort din mamma med ett magiskt serum från Exuviance. Denna är just nu nedsatt i pris här.

9. Ljuslyktor från Skultuna

De här söta små ljuslyktorna från Skultuna passar fint var du än placerar dem. Klicka hem dem till bäst pris här. Dessa kommer i 5-pack och är den ultimata julklappen.

10. Foreo Luna 2

Den senaste Foreoprodukten på marknaden. Dess pulseringar ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer samt tar bort 99,5 % av smuts och olja från huden. Här finns den till bäst pris.

11. Mockamaster

Hur underbart att brygga gott kaffe i en Mockamaster på morgonen? Unna din mamma en bra start på dagen. Den finns även i vitt och rostfri stål. Här finns den till bäst pris, nu 1 589:-

12. Champagneglas från Iittala 

Hur snygga är inte dessa champagneglas från Iittala? Här finns dessa att köpa i 4-pack just nu för 370:-.

13. Rörstrand Mon Amie / Ostindia Tallrik

Kika in Rörstrands olika tallrikar i romantiska mönster. Så fina att ha i en hel serie eller mix-matcha med varandra. 

14. Trådlösa Urbanears

Återigen, glöm trassliga sladdar! Här är de populära Urbanears i bluetoothversion. Finns i flera grymma färger. Bara 490:- just nu. Att ge teknik till föräldrar är alltid en bra idé då de ofta tycker det är svårt. 

15. VITA Eos Medium Lampa 

Den mellanstora lampskärmen från VITA som har fått mycket uppmärksamhet kan användas som både bords-, golv- och taklampa. Klicka in här för att se den i olika färger. Om hon älskar mys och fluff.

16. Vas från Klong

Hur stilren är inte denna vas från Klong? Vasen finns nu här till bäst pris, den finns även i silver och är väldigt populär. 

17. Lyxigt läppstift

De här från YSL har så fina förpackningarna. Du hittar läppstiftet här från det grymma reapriset 180 kronor. Vanligtvis ligger de på ett mycket högre pris. Sån lyxig julklapp att få. 

18. Biotherm – Lait Corporel Anti Drying Body Milk 

En klassiker och väldigt omtyckt bodymilk från Biotherm som återfuktar, ger en sidenlik känsla med en doft av citrus. Vem vill inte smörja in sig med denna efter en lång dusch? Ni hittar den här för dröm-priset.

Gå in här för att spana in fler julklappar att skämma bort din mamma med!

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.