Torsdag 21 Okt
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Stort test: Här är 2018:s bästa sheet masks

Tjej med fransar, makeup på bord
Vi testade sheet masks från topplistan och hittade 5 favoriter!. Foto:

Koreansk hudvård är allt mer populärt och vi förstår varför. En sheet mask är proppad med produkter ditt ansikte kommer älska. Det stavas fukt och glow. Spana in denna lista med 5 favoriter 2018.

För två år sedan tog sig den koreanska trenden med sheet masks till Sverige och tog över skönhetsvärlden. Förutom att man kan se riktigt läskig ut i masken, så är den helt fantastisk! 

Det är en gelémask eller fiberduk dränkt i serum som en lyxig spa-behandling hemma. Börja med att rengöra och skrubba huden, applicera sedan duken över ansiktet åt låt den sitta 15-20 minuter. 

Använd cirka en gång i veckan för att hålla huden elastisk, rengjord och återfuktad. För att underlätta testade vi ett antal sheet masks och valde ut våra 5 favoriter nedan. Eller gå direkt till vår stora favorit här.

Snail Bee High Content Mask

Betyg 5 av 5: Snail Bee High Content Mask finns här för 32 kronor.

Denna innehåller hela 90% snigelsekret som är en riktig mirakelingrediens och en av de mest kända i koreansk hudvård. Visst låter det lite märkligt, men glowet efteråt var helt magiskt. Samt en lång återfuktad känsla, vilket är precis det man vill ha i vinter. 

Face Wrapping Mask Collagen

Betyg 4 av 5: Face Wrapping Mask Collagen den blir din här för 47 kronor.

Hur magiskt låter det inte med en sheet mask med guldextrakt samt kollagen? Denna lyxiga ansiktsmask innehåller hela 80% marint kollagen för ökad spänst och fasthet. Den lämnar huden återfuktad och strålande. Ett måste att prova i vinter. 

Skin 79 - Animal mask

Betyg 4 av 5: Animal mask med olika motiv finns här för 31 kronor.

Ännu en sheet mask vi testade som var helt magisk och verkligen fuktbombade huden. Den ska även rensa från smuts och porer och ja, den gjorde helt klart sitt jobb. Ett hett tips för den som vill få en ren och mjuk hud i vinter. 

Nourishing Mask Mizon

Betyg 4 av 5: Nourishing Mask Mizon kan du spana in här för 32 kronor.

En rikt återfuktande sheet mask som innehåller avokado-extrakt som är rik på näringsämnen som mjukgör huden och förbättrar dess textur och ger en ökad lyster. Den höll helt klart vad den lovade och är ett hett tips för att återfukta huden i vinter. 

Bubble Mask PoreTox Fruit

Betyg 5 av 5: Vinnaren 2018 är denna bubbelmask, den finns här för 36 kronor.

Masken innehåller kolsyrat vatten som gör att masken producerar ett rikt skum medan den sitter på huden. Poretox Fruit jobbar porsammandragande och djuprengörande, vilket lämnar huden detoxad och jämn. 

Denna mask har allt-i-ett och verkligen den bästa vi testade! Stort tips till den som söker en grym sheet mask att fuktbomba huden med i vinter. 

Gå in här för att spana in fler sheet masks som toppar listorna!