Onsdag 17 Aug
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

20 julklappar till din favoritperson i hela världen – din syster

Julgran, tjejer i fuskpäls, tjej i pyjamas.
Julklappar din syster kommer älska. Foto:

Vi har listat 20 perfekta julklappar till din syster som hon garanterat kommer älska. Allt från mode, behandlingar och saker till hemmet.

Spana in denna lista med 20 perfekta julklappar till din syster 2018. 

1. Djuprengör ansiktet hemma

Den här smarta rengöringsborsten rengör ansiktet mer effektivt än din vanliga rengöring. Dessutom masserar den ansiktet vilket ökar blodcirkulationen. Här kan du köpa den nedsatt från 729 till 199 kronor. Finns i flera olika färger.

2. Lyxig adventskalender

Känner du en riktig livsnjutare? Då blir den här kalendern perfekt. Här finns allt från tvålar, lotions, badbomber till fotkrämer. Verkligen allting man kan önska sig. 

Produkterna har ej testats på djur, är fria från konstiga ämnen och helt enkelt bra för både kropp och miljö. Spana in den lyxiga kalendern här. Bara 349 kronor.

3. Kosta Bodas Rosa Bandet-kollektion

Pryd ditt hem med de här fina glasprydnaderna från populära Kosta Boda. Du kan klicka hem dem till halva priset här. Men det absolut bästa är att 10 kronor går till cancerforskning.

4. Fixa fransarna

Att göra en fransförlängning känns riktigt lyxigt och det är så skönt att slippa mascara och ögonfransböjare. Här kan du göra en fransförlänging för bara 499 kronor.

5. Prosecco pong

Ge bort det populära spelet Prosecco Pong, då kan det åka fram varje tjejmiddag ni har tillsammans. Det finns att köpa här för 149 kronor.

6. Överfallsalarm

Visst är din syster den viktigaste personen i världen, och alla borde gå runt med ett överfallsalarm i nyckelringen. Här finns den i olika färger för endast 79 kronor.

7. Lakan från LD-Terry

Ge bort vackra lakan från LD-Terry som finns i olika färger. Just nu är de nedsatta till 139 kronor här, annars kostar de 449 kronor.

8. Powerbank med solceller

Hur smart är inte denna teknikpryl? En powerbank som går på solceller. Den är nedsatt från 799 kronor till 199 kronor här, passa på innan dealen tar slut. 

9. Sminkspegel

Att sminka sig i en spegel med bra ljus är verkligen något som underlättar. Denna spegel finns här för 199 kronor.

10. Bubble Mask PoreTox Fruit

Ge bland annat bort en magisk sheet mask till din syster. Efter att vi testat många är detta den solklart bästa 2018. Den fuktbombar huden samt rengör den på djupet. Här finns den att köpa för 36 kronor.

Gå in här för att spana in fler populära prylar, din syster skulle älska att få i julklapp.

11. Massagestav med vibrator

Tystgående vibrator från Easylover som erbjuder 10 olika vibrationsprogram - du kan välja mellan tre olika varianter. En väldigt rolig att ge din syster, här finns den just nu att köpa för 249 kronor.

12. Råsaftcentrifug

Ge bort en juicepress så din syster får i sig vitaminer i vinter. Denna centrifug blir din här för endast 499 kronor.

13. Doftpinnar

Doftpinnar ger ditt hem extra trivselfaktor, och dina gäster kommer garanterat undra vad det är som luktar så gott. Dessa doftar av champagne, vanilj och ekfat. Finns att köpa här.

14. Trimmer till kropp och ansikte

Vi ser detta trimset allt mer och de är helt grymma på att ta bort oönskat hår i ansiktet samt kroppen. Detta set finns att köpa här för 249 kronor.

15. Cocktailset

Många köper hem ett cocktailset. Paketet innehåller alla verktyg som behövs för att göra dem riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor.

16. Örhängen guldringar

Guldiga tjockare ringar, magiskt snyggt att bära till stickade tröjor. Vi har spanat in ett par som blir dina här för 129 kronor.

17. Pyjamasset i satin

Sov gott i svala och mjuka pyjamas. Setet innehåller en linne, shorts, skjorta och en sovmask. Det blir ditt här just nu för 199 kronor.

18. Estee Lauder Double Wear stay-in-place

Helt klart den bästa concealern vi testade under vårt test och en perfekt julklapp. Den lämnar ett fräscht och återfuktat resultat samt höll helt klart bäst av alla under dagen. Estee Lauder Double Wear blir din här för 244 kronor.

19. Alltid perfekta selfies

Det negativa med höstmörkret är att det tar bort vårt perfekta dagsljus för selfies. Därav är den här lampan ett perfekt köp för att rädda ditt och din systers instaflöde. 

20. En mening om dagen

I den här vackra boken är det tanken att en ska skriva en mening om dagen – i tre år. Hur kul att se tillbaka på när de tre åren gått?! Boken kostar 149 kronor här.

Gå in här för att spana in fler populära prylar, din syster skulle älska att få i julklapp.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.