Present till bror.
Här är roliga presenter eller julklappar till din bror. - Foto: Partykungen

20 roliga presenter till din bror

Är du på jakt efter en rolig present eller julklapp till brorsan? Ja, men då måste du spana in de här tipsen. Vi har handplockat prylar som lätt kommer unna er ett skratt eller två.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

1. Cocktail-set

Vilken kille gillar inte att blanda sina egna drinkar? Här är ett perfekt startkit för den som vill börja sin bana som potentiell bartender hemma i köket. Köp det här för 249 spänn.

2. En öltapp


Är han en bärskille? Då gillar han förmodligen att dricka sin öl kall också. Den här festliga öltappen kyler ölen samtidigt som man får ett läckert sätt att servera den. Det bästa av två världar! Du hittar den här.

9. Ölstövel

Här har du en perfekt present att kombinera med punkt nummer 4 på den här listan. Ölstöveln är en given succé för ölälskaren och kan få i två storlekar. Antingen 50 cl, lagom för en långburk, eller hela 240 cl! Köp den här!

10. Chokladfontän

Vem gillar inte choklad? Förmodligen ingen. Därför är detta den perfekta presenten. Oavsett vem du ska ge den till! Men kanske framförallt till brorsan.

11. Irish Coffee-set

Det finns förmodligen ingen som kan få för många drinktillbehör! Kombinerar du alla på den här listan får du dock en gedigen uppsättning. Irish Coffee-setet blir pricken över i:et i barskåpet och det hittar du här.

12. Mysig filt med ärmar

Filten är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att man slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som man använder armarna till något. Köp den här!

13. Vinglas


För den vinintresserade är det här verkligen ett måste. Ett set med vinprovningsglas redo att användas direkt!

Läs även: Skämtartiklar - roliga presenter till barn

/