Shoppas mest i oktober.
Sakerna svenskarna shoppat mest i oktober. - Foto: Partykungen

22 roliga prylar – som svenskarna älskade i oktober

Oktober var en månad fylld av höstfeeling och halloween. En rolig månad helt enkelt! Här är sakerna som flera av oss klickade hem, av att döma topplistorna.


1. Cornflakesdispenser

Den här lyxiga dispensern har toppat listan länge. För vem vill inte slippa fula kartonger och flingor på golvet! 

För att få en riktig hotellfrukost-feeling tycker vi att den här smarta cornflakesbehållaren är perfekt. Det tyckte många shoppingglada svenskar också. 

2. Prosecco Pong

Bjud över några vänner och spela den lite finare varianten av Beer Pong, nämligen Prosecco Pong. Den här har varit populär länge, så klicka hem den och var redo för alla fester!

3. Pojkvänskudde

Den här kramkudden är grym för den som inte tycker om att sova ensam, eller helt enkelt vill känna att någon håller om dig. Här hittar du den.

4. Filt med ärmar

Hur nice med en gosig filt som dessutom har ärmar? Denna filt är populär bland alla latmaskar och mysiga människor. Här finns de att köpa i olika färger för 349 kronor.

5. Tofflor att värma i mikron

Vi är onekligen frusna av oss. Har du eller någon du känner alltid kalla fötter? Då är ett par värmande tofflor som gjorda för dig.

De här värmer du alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här.

6. Egen glasbuffé

Gör dina egna mumsiga glassrullar! Perfekt att bjuda på som dessert på nästa middag. Du hittar den här. Den här klättrade snabbt på listan när kända influencers också köpt den. 

7. En present till pappa

Det här stora glaset är väl en självklar present nu när fars dag närmar sig, ur det här kan din pappa dricka med stolthet. Här finns glaset att köpa.

8. Trendig lightbox

Spexa till det i hemmet med den här ljusboxen där du kan skriva vad du vill i. För 249 kronor får du den här inredningsdetaljen

9. Den populära badbaljan

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan som du kan njuta i. 

10. Cards Against Humanity

Det här spelet kallas för ett "party game for horrible people" och är riktigt roligt.

Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det alternativ hen tycker passar. Läs mer och köp spelet här. 

11. Skosnören som blinkar

De är lite oklart varför så många vill ha dessa skosnören... kanske för att pimpa till höstens outfit? Här hittar du dem.

12. Vinglas direkt i flaskan

Hur jobbigt är det inte att fylla på vinglaset? För att slippa denna ytterst jobbiga process kan du använda detta vinglas som du bara placerar i flaskan och så kan du dricka ur direkt. Här finns glaset för 199 kronor.

Många verkar pimpla vin i höst... eller så beror det på alla mysiga högtider. 

13. Enormt vinglas på tal om vin

Med detta blir det inte svårt att hålla sig till "bara ett glas", det rymmer nämligen hela flaskan! Glaset kostar 99 kronor här.

14. Sällskapsspelet Lip Twisters

Lip Twisters är spelet för dig som tröttnat på vanliga sällskapsspel och istället vill ha något med mer fart.

Du sätter lip twistern i munnen, vilket försvårar för dig att prata, blåsa, sjunga och massa annat. Sedan får du en massa utmaningar som du ska genomföra med den i munnen. 

15. Enorm nalle

Vem blir inte glad för en gosig nalle som är hela en meter hög? Här hittar du nallen.

16. Smart armband för alla händiga

Tappar du jämt bort spikar eller skruvar? Det här armbandet har en stark magnet som håller dem på plats! Poppis bland hantverkare och hemmabyggare.

17. Siffer- eller bokstavsballonger

Ska du ordna fest är dessa ballonger i silver eller guld en klassiker. De finns även med bokstäver – så att du kan hitta något som passar oavsett vad det är för fest. 

Varför inte köpa hem ett par inför det nya året? Hur galet att det snart är 2019...

18. Gör en egen banderoll

Är det dags för dig att styra fest i höst? Visa festens tema med en fin banner! Klicka hem den här för 129 kronor.

19. Hockeypulver

Det salta och sura hockeypulvret är en riktig gammal goding, så det är ju inte konstigt att många klickat hem det i de olika smakerna. Här hittar du alla tre smaker!

20. Ölkran

Upplev fantastisk öl med den här ölkranen! Finns i två olika storlekar här. Perfekt att bjuda vännerna på, så är det ju häftigt också. 

21. Coca Cola-kyl

Yes, svenska folket älskar denna läskande dryck. Och då självklart även denna kyl att ha hemma då suget slår till. Här finns den att köpa!

22. Kåtpiller

Vad sägs om ett kåtpiller för partyprissen? Här hittar du dem. Väldigt populära i vårt avlånga land. 

23. Hollywoodspegel

Att sminka sig i en spegel med bra ljus är verkligen något som underlättar. Många äger den för att den dessutom är väldigt fin i hemmet. Denna spegel finns här för 199 kronor – kap!

24. Förvaring till sängen

Den här praktiska sängförvaringen är hur bra som helst – speciellt för att bli av med småsaker som gör det stökigt och som du inte orkar ha långt bort. Spana in den här.

25. Ljusslinga

En ljusslinga passar in i alla hem och höjer mysfaktorn direkt. Häng den inomhus, till exempel i sovrummet, eller på balkongen. Här hittar du slingan.

26. Vuxenspelet Monogamy

Monogamy är ett erotisk brädspel som garanterat kommer höja din och din respektives sexlust. 

Var du egentligen på jakt efter en julklapp när du letade i denna artikel? Ta då en titt på vår artikel där vi listar 52 julklappar som garanterat funkar. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.