Presenter, glad tjej, klocka
20 perfekta julklappar till henne - till rabbaterade priser!

20 perfekta julklappar till henne - med upp till 85 procent rabatt

Funderar du på vad du ska ge din mamma, syster, mormor, moster eller flickvän i julklapp? Vi har listat 20 perfekta julklappar som hon garanterat kommer älska. Dessutom till nedsatt pris!


Spana in denna listan med 20 perfekta julklappar som hon garanterat kommer älska!

1. Klocka från Pilgrim

Pilgrims klockan har kommit att bli en storsäljande favorit bland många och vad passar inte bättre än att fynda denna trendiga klocka för över halva priset lagom till jul? Helt klart ett stilsäkert kort! Just nu är den nedsatt med 53 procent här.

2. Lyxig guldögonmask

K-beauty är årets hetaste trend och att få ett härligt glow står högt på agendan för många. Denna guldögonmask ger inte bara ett härligt glow och sätter en guldkant på vardagen- den gör dig garanterat till favoriten på julafton. Här hittar du den nedsatt till hela 85 procent!

3. Halsduk i 100 procent ull

Ett måste till varje vintergarderob är utan tvekan en varm halsduk. Här hittar du en i hundra procent ull och i flera färger för endast 299 :-

4. Trendigt make up-kit från Make Up Store

Att ge bort kit som julklapp är ofta ett säkert kort. Nu hittar du ett leopardinspirerat make up- kit från Make Up Store med hela 78 procent rabatt här!

5. Populära bluetooth hörlurar i uppdaterad version

Trasslig sladd är historia och innan det nya året borde alla ha investerat i dessa life changer. Nu kan du fynda de populära trådlösa hörlurarna för endast 249:- här!

6. Scholls storsäljande fotfil

Den elektroniska fotfilen från Scholl är en oväntad storsäljare 2018. Lena fötter borde stå på allas önskelista. Här hittar du fotfilen med så mycket som 71 procent rabatt

7. Exklusivt set med glasdekorationer ifrån Kosta Boda

Kosta Bodas glasdekorationer har stått på önskelistan hos många. Passa på att fynda Kosta Bodas exklusiva samarbete med Rosa Bandet till extra bra pris - perfekt som julklapp. Här hittar du Kosta Bodas Rosa Bandet- kollektion med 50 procent rabatt!

8. Akupunktur- och massagematta

Den populära massagemattan är en solklar favorit, inte minst bland oss på redaktionen. Att unna sig en massage eller akupunktur då och då borde vara obligatoriskt. Helt klart en uppskattad julklapp till henne. Passa på att fynda den för endast 279:- här!

9. Trendigaste skepparmössan

Skepparmössan har blivit en solklar favorit bland alla trendmedvetna. Nu finns den trendiga accessoaren till extra gynnsamt pris - perfekt som julklapp. Här hittar du skepparmössan från Cederkvist med så mycket som 50 procent rabatt!

10. Lyxig övernattning för två på Skepparholmen Nacka

Att komma iväg och unna sig en natt på lyxhotell kan kännas extra behövligt efter allt som hör julen till. Unna dig och henne en avkopplande natt på fina Skepparholmen i Nacka. Nu får du en natt för er med inkluderande trerättersmeny, frukostbuffé och spa-entré med 41 procent rabatt!

11. Bästa Arganoljan för håret

Arganoljan är något som borde finnas i alla tjejers necessär. Oljan fungerar lika bra till torra hälar som till hår och naglar - helt klart en solkar favorit för alla som vill ha extra glow! Nu finns den välkända oljan nedsatt med hela 78 procent - du hittar den här!

12. Trådlös mobilladdning

Vi tar det en gång för alla - ingen gillar att krångla med sladdar. Inte heller din flickvän. Vill du ha en garanterat uppskattad julklapp så borde du satsa på en trådlös mobilladdning. Nödvändigt, smidigt, snyggt och - till extra bra pris med 75 procent rabatt här!

13. Lyxig och djupgående ansiktsbehandling

En lyxig och djupgående ansiktsbehandling hos en av Stockholms välrenommerade beauty-salonger House Of Beauty står högt på önskelistan hos många tjejer. Nu går det boka denna djupgående ansiktsbehandling nedsatt med så mycket som 78 procent här!

14. Storsäljande sheetmask

Den guldiga sheetmasken har blivit en solklar favorit hos många och ligger i topp som årets skönhetstrend. Nu kan du skämma bort henne rejält med denna exklusiva sheetmask och kamma hem priset som årets mest generösa person. Vill du inte betala en förmögenhet kan du fynda den för endast 198:- här!

15. Populära Smart Watch

En Smart Watch är alltid en god investering. Vem vill inte ha en klocka som håller koll på allt ifrån sin sömnrytm till dagens datum? En klockren investering helt enkelt! Här hittar du den med hela 79 procent rabatt!

16. Lyxigt lashlift

Let's face it - alla tjejer önskar sig långa, fylliga fransar med den perfekta böjen. Med ett lashlift är detta möjligt - perfekt julklapp med andra ord. Boka lashlift hos Beauty Clinic By Sisters för endast 299:- här!

17. Klassiskt smyckeset

Ett glittrande smyckeset slår aldrig fel och är en tidlös julklapp. Nu finns detta glittriga smyckeset från Van Amstel nedsatt till 78 procent här!

18. Lyxig keratininpacking med kokos

En otroligt lyxig keratininpackning som får duschen att kännas som ett frisörbesök varje gång kan inte slå fel. Denna keratininpackning är nedsatt till 70 procent och går att fynda här!

19. En snygg och funktionell allroundjacka

En praktisk och snygg funktionsjacka som fungerar till alla är ett säkert kort till henne. Denna från Harvest Elisabeth är både vadderad och vattentät och passar till såväl skogspromenaden som till en dag på stan. Här hittar du jackan för endast 399 :- !

20. Avkopplande weekend med skaldjursbord

Att bjuda på en lyxig weekend är garanterat uppskattad. När det dessutom ingår skaldjursbord, dessertbord och en oemotståndlig frukostbuffé är det svårt att motstå- denna julklapp blir garanterat uppskattad! Nu kan du boka en weekend på Smådalarö Gård till 30 procent rabatt här!

Spana in fler julklappstips här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.