Far och son skålar och dricker öl tillsammans
Unna din pappa en fin present till fars dag.

15 grymma presenter du kan ge till farsan - som han verkligen kommer älska

Fars dag närmar sig och såklart han ska ha en present. Här kan du hitta allt från ölglas till praktiska saker till hemmet.


På söndag är det dags för fars dag. Med andra ord är det verkligen dags att komma på vad man ska ge sin kära far i present. Vi tipsar dig om massvis av roliga men även praktiska presenter (pappor är ju ofta praktiska). 

1. Ölglas

Såklart världens bästa pappa förtjänar ett stort ölglas som säger just det. Det här glaset rymmer 58 cl och gör pappa nöjd.

2. Ölbryggningskit 

Ölbryggningskit för pappan som gillar öl.Med detta kit kan han brygga allt från lager till IPA och kostar faktiskt bara 399 kronor.

3. Vädervarnare 

Är pappa den som brukar klaga på vädret? Kanske slänger han in några ord om att meteorologerna aldrig har rätt? Då är denna vädervarnare som användes förr i tiden perfekt. En annorlunda julklapp, men väldigt kul sak att få.

4. Supergosig filt med speciell egenskap 

Filten är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att man slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som man måste använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 399 kronor.

5. Koppvärmare 

Den här koppvärmaren är perfekt och kostar bara 79 kronor.

6. Värmetofflor

Om pappa är  frusen om fötterna måste han ha dessa värmetofflor. Man värmer dem i mikron och så håller de sig varma i en timme eller två. En väldigt användbar present! Läs mer om dem här.

7. GameBoy 

Din pappa spelade garanterat Gameboy när han var liten. Hade det inte varit kul att ge honom den nostalgiska handkonsolen i present? Den innehåller 150 retrospel och kostar endast 249 kronor.

8. Glasskit 

För endast 399 kronor hittar du det här glasskitet som innehåller allt som behövs för att göra egen glass. Mycket godare och väldigt enkelt. 

9. Potatisskalare 

Det här är den lata kockens (pappans) absolut bästa vän.

10. Popcorn-maskin 

Vem vill inte ha en popcornmaskin hemma? Helt enkelt en perfekt present att ge bort om far din älskar filmkvällar och bio. Du hittar den här!

11. Snacksskål med mobilhållare

Snacksskål med mobilhållare är ju den ultimata presenten för farsan som älskar att softa framför Youtube eller Netflix. Du hittar den här.

12. Mobilhållare

Denna gadget finns här och är perfekt att klämma fast lite var som helst i hemmet för att kunna använda mobilen. När det är dags att laga mat, utföra någon hobby eller köra bil för att se kartor. 

13. Bilvärmare

Denna värmefläkt som du enkelt kopplar in i cigguttaget är perfekt för kalla höstmorgnar och din pappa kommer älska den.

Du köper den här.

14. Multifunktionell kabel

Här är den perfekta presenten för pappan som är en handyman. Här får han en pryl som är flera kablar och uttag i en. Riktigt praktiskt pryl för bara 349 kronor.

15. Väldigt litet element 

Här hittar du den fiffiga prylen som kommer hålla värmen i huset när din pappa fryser. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!