Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är årets hetaste erotiska adventskalender - för en RIKTIGT het jul!

1 av 1

Shopping | 09/11/2018 13:32

I den här adventskalendern från Amorelie får du 24 sexiga och spännande leksaker, utmaningar och oljor till ett värde av 4600 kronor men kostar här bara 1 495 kronor​.

Just nu fylls nätet av fina adventskalendrar - men nu finns det ven en julkalender för oss som vill hetta till det i sovrummet ännu mer. 

Spexa till det, och få ett ännu bättre sexliv här

I den här adventskalendern från Amorelie får du 24 sexiga och spännande leksaker, utmaningar och oljor till ett värde av 4600 kronor men kostar här bara 1 495 kronor. Vissa luckor är lite mer kreativa än andra så förbered er på en rolig december. 

Vad säger de som redan använt kalendern då? 

"Vi kunde inte vänta efter att ha haft kalendern hemma i en vecka, vi öppnade hela kalendern och är extremt nöjda med innehållet!! Helt klart värt pengarna! Och den bästa sexleksakskalendern vi köpt hittills! Köp den, ni kommer inte att ångra er!! =D", säger en person som köpt den. 

"Rekommenderar starkt att alla köper den, vi kommer utforska saker vi kanske tidigare inte riktigt vågat.", säger en annan. 

Det här är helt enkelt en riktigt rolig, och spännande adventskalender som passar dig som är partner men också är singel. 

Spara flera tusenlappar här

Trendar