20 perfekta julklappar till honom- som är på rea just nu!

Att komma på den perfekta julklappen till honom kan kännas svårt. Därför har vi satt ihop den ultimata listan med 20 perfekta julklappar- som han garanterat kommer att älska!


Vi har tagit reda på de 20 populäraste julklapparna till honom- med upp till 80 procent rabatt!

1. Läderbälte

Ett snyggt bälte i äkta läder borde alla män ha i sin garderob. Nu kan du fynda det stilrena läderbältet med hela 71 procent rabatt! Kolla in fler färger här.

2. Calvin Klein boxers

Det finns anledning till varför dessa trendiga boxers aldrig tycks bli ute. Med skön passform och stilrent utseende är dessa boxers en garanterat bra julklapp till honom. Finns i flera färger och går nu att kamma hem för endast 349 :- här!

3. Trådlösa hörlurar

Vi har sagt det innan och vi säger det igen- ingen, ingen! vill hålla på med trassliga sladdar. Inte han heller. Bespara honom detta och ge bort dessa stilrena hörlurar med bluetooth. Garanterat en uppskattad julklapp- nu nedsatt till hela 67 procent här!

4. US Polo Skjorta

US Polo-skjortan är absolut en klassiker att ha i garderoben. Passar lika bra till din bror som pojkvän eller pappa - ett stilsäkert kort helt enkelt. Passa på att fynda denna klassiker till nedsatt pris här och investera i en skjorta som inte kostar skjortan!

5. US Polo långärmad tröja

Ge bort en skön, långärmad tröja som komplement till skjortan eller till den mer bekväma killen. US Polo fungerar till allt och får vilken kille som helst att se stilsäker ut. Denna bekväma tröja hittas här, nu nedsatt med hela 72 procent!

6. Multifunktionell Smart Watch & fitnesstracker

Denna multifunktionella Smart Watch är inte bara en snygg accessoar- den håller koll på alltifrån sömnrytmen till inkommande samtal och sms. Fungerar för både Android och iOS. Perfekt för han som behöver ha lite mer koll- eller bara ha en stilsäker accessoar. Hitta den till hela 57 procent rabatt här!

7. Vinprovarpaket på Österlen

Ta med honom till en oförglömlig och härlig vinprovning på vackra Österlen. Bo en natt på Nordic Sea Winery, njut av deras relaxavdelning, frukostbuffé, middag och en fantastisk vinprovning. Perfekt julklapp till pojkvännen eller kanske till din pappa och mamma? Nu kan du boka detta med 31 procent rabatt här!

8. Lyxigt weekendpaket på First Hotel

Ett lyxigt weekendpaket med inkluderande middag och fördrink mitt i Stockholms stad är garanterat uppskattat. Staycation eller vacation spelar ingen roll- att bo på hotell en weekend tackar väl ingen nej till? Frukostbuffén ingår såklart. Boka denna lyxiga weekend till 30 procent rabatt här!

9. Stilig presentbox med slips

Presentboxen finns till för en anledning- den är perfekt att ge bort! Denna stiliga presentbox innehåller matchande slips, näsduk och manschettknappar- perfekt till nyårsfesten!

10. En heldag med Painball

Vilken kille gillar inte att ge sig in i krigszonen och skjuta loss? Ge bort en heldag med paintball för 5, 10 eller 15 personer hos populära Nationwide Paintball i Stockholm. Garanterat en skjutkul julklapp!

11. Snöskydd till bilen

En praktisk och användbar julklapp till han som bryr sig om bilen. Detta snöskydd fungerar utmärkt mot både snö och pollen.Kika in fler funktioner och fynda denna smart pryl för endast 119:- här!

12. Stilrena och varma kängor

Det är bara att inse. Sverige har mer vinter än sommar och att investera i ett par varma och snygga kängor är något alla borde göra. Dessa stilsäkra kängor från Exani är perfekt för honom och går nu att fynda nedsatt till hela 63 procent rabatt!

13. Gourmetpaket på Öjaby Herrgård

Ta med honom på en lyxig weekend med gourmetpaket till prisbelöna Öjaby Herrgård. Låt honom njuta av 5-rätters supé, frukostbuffé och en lyxig vistelse på denna prisade herrgård. Nu kan du boka en vistelse till hela 30 procent rabatt!

14. Skräddarsytt kvalitétskaffe

För han som älskar kaffe är detta den perfekta julklappen. Nu kan du låta honom skräddarsy sitt kaffe efter egna preferenser, han får det sedan direkt hem i brevlådan. Smidigt och personligt! Går att fynda med 66 procent rabatt här!

15. Genomskinligt flipfodral

Ett snyggt, spegelblankt mobilskydd med touch-funktion och lyxig känsla är garanterat en uppskattad julklapp. Perfekt om om du vill ge något som fungerar för alla. Hittas för endast 129:- här!

16. Äkta skinnhandskar

Ett par skinnhandskar i äkta fårskinn sitter aldrig fel och värmer bra när kylan är kommen. Unna honom dessa kvalitetshandskar i äkta skinn och han behöver aldrig frysa om händerna igen!Finns till hela 76 procent rabatt här!

17. Tandblekning

Fåfäng eller inte- vem vill inte ha vitare tänder? Unna honom en tandblekning från EliteSmile med deras tandbleknings-kit för hemmabruk! Garanterat en julklapp som ger honom ett leende på läpparna! Fynda till hela 87 procent rabatt här.

18. Varma lädertofflor

Ett par varma lädertofflor ger honom inte bara varma fötter- de ger även en snygg hemmalook. Dessa varma lädertofflor finns att fynda för endast 159:- här!

19. Gaming headset

Alla känner vi honom. Den speltokiga gamern som brinner för allt som har med gaming att göra. För honom passar detta headset från Onikuma perfekt som julklapp. Fyndas för 299:- här!

20. Braun rakapparat

Ett komplett set med rakapparat från Braun är garanterat en höjdare. Fungerar lika bra till håret som till skägget!Fynda för 259:- här!

Klicka in här för ännu mer inspiration!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.