Kvinna som fryser och kvinna som dricker te
Om man bara slipper att frysa kan ju vintern vara ganska mysig!

21 varma grejer – som du behöver för att klara vintern

Fryser du lätt när det blir kallare ute? Här hittar du allt från värmefiltar till goda drycker att värma sig med.


Om du spenderar den kalla årstiden konstant frusen och inlindad i en filt är den här listan för dig.

1. Badbalja

Det finns ju inget bättre än ett varmt bad när man är lite frusen. Om du inte får plats med ett badkar hemma löser du problemet med den här populära badbaljan.

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

2. Värmetofflor

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta. Du värmer dem alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här. 

3. Hetta till det med ett sexigt spel

Ha en het kväll tillsammans med din älskling med det här spelet. Det innehåller spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet.

4. Tåvärmare

Det är mysigt att gå på vinterpromenad eller åka skridskor och skidor, men inte lika mysigt att frysa om fötterna. Då behöver du dessa tåvärmare! Du hittar dem här.

5. Filt med ärmar

Den här gosiga filten har ärmar, vilket gör att du håller värmen men kan fortfarande använda armarna. Den finns i flera färger och du hittar den här

6. Enorm nallebjörn

Vem blir inte glad för en gosig nalle som är hela en meter hög? Den här är riktigt poppis just för att den är så stor, men också blir en rolig present till någon. Här hittar du nallen.

7. Smaksättare till dryck

Gör varm choklad eller en god kaffedrink med dessa smaksättare. Du kan till exempel välja mellan chai, chili/kanel och knäck. Alla smaker hittar du här.

8. Värmehalsduk

Den här gosiga värmehalsduken är gjord i fleece och håller dig varm under de kallaste dagarna! Den kostar 199 kronor här.

9. Glöggset

Bjud in till glöggparty och servera glögg i den här söta servisen. Du hittar den här för 299 kronor.

10. Vetekudde

Den här gosiga björnen värmer du mikron så håller den dig varm. Dessutom doftar den svagt av lavendel. Perfekt till vintern! Den kostar 199 kronor här.

11. Våffeljärn

En morgon i sängen och varma nygräddade våfflor – hur härligt låter inte det? Klicka hem detta rostfria våffeljärn här.

12. Termos

Hur snygg är inte den här termosen? Perfekt för kaffe eller choklad om du ska på utflykt i vinter. Du kan klicka hem termosen här.

13. Värmeljus

Ett värmeljus kanske inte skänker så mycket värme, men en massa mysfaktor! Du hittar det här fina snöflingeljuset här.

14. Värmehjärta

Det här mysiga hjärtat värmer du i mikron och sedan håller det värmen. Perfekt att mysa med i soffan! Det finns att köpa här.

15. Dörrmatta

Det är ju ganska irriterande med gäster som inte stänger ytterdörren och då släpper in kall luft. Den här dörrmattan är då perfekt – så behöver du inte säga till själv! Du hittar den här.

16. Vetetofflor

De här gosiga tofflorna värmer du i mikron och de doftar även gott av lavendel. Klicka hem dem här för 149 kronor!

17. Chokladfontän

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – föreställ dig allt gott du kan doppa i den varma, smälta chokladen? Den perfekta desserten! Här hittar du den.

18. Elektrisk skovärmare

Med den här elektriska skovärmaren slipper du frysa om fötterna. Det är bara att stoppa ner den i din våta eller kalla sko och snart är de varma och sköna igen. Du hittar den hos Partykungen!

19. Smetdispenser 

Unna dig några muffins nu när kylan är här, med denna smetdispensern som gör tillagningen mycket enklare. Du kan köpa dispensern här.

20. Värmefläkt

I somras var det fläktar för att kyla ner oss vi behövde, men nu är den tiden sedan länge förbi. Den här smarta värmefläkten hjälper dig istället att hålla värmen! Du hittar den här för 299 kronor.

21. Pekskärmsvantar

Att ta på sig vantar är lika med att inte kunna scrolla på mobilen. Men inte nu längre, de här smarta touch vantarna gör att du kan surfa på som vanligt i din smartphone samtidigt som du håller värmen. Du hittar dem här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!