Snöskrapa. Lök. Vin. Skjorta.
10 nödvändiga prylar du inte visste att du behöver.

Prylarna du inte visste att du behöver – som underlättar livet!

Det finns prylar och så finns det prylar. Vi har samlat de nödvändigaste prylarna som faktiskt gör livet lite enklare (och roligare)


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Alla har vi varit med om en mobil som får för sig att spontant ladda ur, förfrusna fingrar vid febrilt sms -textande mitt i vintern och damm som samlas i de minsta hål. Därför har vi samlat smarta prylar du inte visste att du behöver men som gör livet så mycket enklare! 

1. Pekskärmsvantar som fungerar i kylan

Pekskärmsvantarna är kanske inget nytt men väl värt att nämna. Har du fortfarande inte investerat i ett par är det dags nu– dina köldskadade fingrar kommer tacka dig!

2. En ultimat popcornmaskin

Att få till perfekt smöriga och salta popcorn kan ibland kännas som att lösa Da- Vincikoden – inget man vill behöva lösa varje kväll helt enkelt. Väl värt att investera i en prisvärd popcorn -maskin med andra ord

3. Magisk nödladdare

När mobilen plötsligt bestämmer sig för att dö kan det kännas skönt med en portabel HLR för mobilen. Denna smidiga mobilladdare går att ha med sig överallt och livar upp vilken död mobiltelefon som helst, magiskt!

4. Is- och snöspray

Glöm stressiga mornar med febrilt skrapande på den isiga bilrutan. Med detta is- och snöspray kan du praktiskt få bort både snö och is på bilrutan!

5. Praktisk parfymrefill

Att ta med sin favoritparfym till jobbet, dejten, mötet eller resan kan kännas omständigt men nödvändigt – vad passar då inte bättre än att fylla denna praktiska parfymrefill med din favoritparfym?

6. Praktiska lökglasögon

Att hacka lök kan orsaka både tårar och svidande ögon. Investera i dessa praktiska lökglasögon så slipper du gråta nästa gång du ska hacka lök

7. Smidig tåvärmare

Ta hand om dina tår i vinter och investera i denna praktiska tåvärmare!

8. Vinfläcksborttagare

Att spilla ut vin kan kännas som ett totalt nederlag när det kommer till att lyckas få bort det. Slipp gråta över spillt vin och investera i detta smidiga vinborttagnings -spray, så bra!

9. Hållbara iskuber

Läsk som blir blaskig av smält is eller en drink som inte håller sig kall är det ingen som uppskattar. Tur att det finns dessa smidiga iskuber helt gjorda i stål! Perfekt om du vill hålla din drink eller läsk kall länge!

10. Smidig Ipad -hållare

Slipp avdomnad arm och sträck-kolla dina favoritserier med denna schyssta Ipad- hållare

Kolla in fler prylar som underlättar livet här!

/