Ipad, tjej i röd tröja, ljusstake.
Vi har spanat in 28 populära produkter – som är nedsatta nu under Singelveckan.

Singelveckan – här är dealsen du inte vill missa!

Singles Day har passerat, men det bästa är att "Singelveckan" fortsätter med populära prylar som är nedsatta i pris.


Singles Day är en dag med massor av erbjudanden och nedsatta prylar. Men visste ni att hela den följande veckan har nedsatta produkter? Vi har listat 28 saker som alla är nedsatta i pris denna vecka. Så passa på. 

1. Adidas Gazelle

Sneakers från topplistan. Den finns i flera olika färger och du hittar dem här från 400:-. Sån bra deal nu under Singelveckan. 

2. Google Home Mini

Den här smarta röstassistenten kan du använda för styra Spotify, Netflix och andra funktioner i hemmet – endast genom att prata med den. Du hittar den för 449 kronor här.

3. Apple iPad PRO 11


Den senaste iPaden från Apple är nu här. En skärm som sträcker sig från kant till kant. Den finns att köpa här för marknadens bästa pris!

4. Adidas Originals Tubular

Detta är några av höstens mest populära sneakers. En klassisk Adidas med gummisulan som gör dem så sjukt bekväma. De finns just nu här för endast 400:-, sån bra deal. 

5. Adidas Gazelle

Vi älskar dessa Adidas Gazelle i röd mocka! Här finns de till bäst pris. Skorna finns även i andra färger. 

6. Ljusstake från Star Trading Milano

Väldigt populär ljusstake som är stilren, här finns den att köpa. Den höjer verkligen stilen i varje hem. 

7. Bluetoothhörlurar

Urbanears populära hörlurar Plattan finns även i trådlös modell, så du slipper trassliga kablar som bara är i vägen. Här kan du klicka hem dem nedsatta till 490 kronor.

8. Nespressomaskin


Passa på att köpa en grym Nespressomaskin nu när den är nedsatt. Denna finns att köpa här för .

9. Adventskalender från Lumene

Men hur drömmigt? Perfekt att pynta hemmet med en stor gåva, eller ge bort som en tidig julklapp till någon du älskar. Här finns denna att köpa till bäst pris.

10. Trådlösa hörlurar JBL

Trådlösa hörlurar, en teknikpryl som toppar listorna. Under denna vecka är dessa från JBL nedsatta till .

11. Adventskalender för tekniknördar

Hur magiskt är inte denna adventskalender? Varje dag får du en ny, smart teknikpryl. Här finns denna att köpa just nu för 429:-.

12. Rörstrand Mon Amie / Ostindia Tallrik

Kika in Rörstrands olika tallrikar i romantiska mönster. Så fina att ha i en hel serie eller mix-matcha med varandra. Så fina att servera julmaten på.

13. Herrparfym Diesel Only the Brave

Detta är herrparfymen som just nu toppar listorna. En perfekt julklapp till honom, eller om du vill unna dig en ny doft att bära i vinter. Parfymen finns att köpa här just nu för endast .

14. Damparfym Black Opium

Detta är damparfymen som toppar listorna. Något djupare, kvinnlig doft som passar perfekt i vinter. Den finns att köpa för bäst pris här.

15. Decléor

Prova Decléors lyxiga skönhetsprodukter med den här kalendern. Du får både produkter i resestorlek och i full storlek! Kalendern kostar 795:- här.

16. Högtalare från Marshall

Marshalls snygga högtalare Stanmore kan du klicka hem här nedsatt med 18 procent. Förutom att den är så snygg är högtalarna dessutom grymma. 

17. Kånken fjällräven

Vad sägs om en Kånken fjällräven att ergonomiskt och snyggt förvara dina saker i? Denna finns här nu nedsatt till 640:-. Den är fortfarande lika populär hos svenskarna. 

18. Vattenkokare från SMEG

Har du funderat på att byta upp din tråkiga vattenkokare hemma är det nu du borde passa på. Dessa från SMEG är sjukt stilrena och finns just nu nedsatta här för 1 199:-.

19. iPad 9.7

Att ha med en Ipad på semestern är perfekt då den både är smidig och du kan kolla dina favoritserier överallt. Här finns den just nu för 3 150:-.

20. Klocka från Skagen

Stilren klocka som både finns i silver och guld. Här finns den för marknadens bästa pris. Just nu nedsatt. 

21. Herrklocka från Gant

Stilren herrklocka från Gant. Under Singelveckan är denna nedsatt här till endast .

22. Apple TV

Med Apple TV kan du streama film, musik och bilder till din teve och appar som Netflix och HBO finns i tevens inbyggda appstore. Här köper du den till nedsatt pris.

23. Sony Playstation

En perfekt julklapp, till dig själv eller någon som älskar Playstation. Just nu finns det här till bäst pris, så passa på nu under Singelveckan. 

24. Nintendo Switch

Med den här konsolen kan du både spela själv och tillsammans med andra, samt plocka med dig den och spela var du än är. Här kan du köpa Nintendo Switch.

25. Estee Lauder foundation


Den hetaste foundation på marknaden är denna från Estee Lauder. Den håller hela dagen, ger en naturlig finish samt innehåller SPF, allt man vill ha från en foundation. Passa på nu när den endast för .

26. Aktivitetsarmband

Sugen på att köpa ett aktivitetsarmband som håller koll på din sömn och välmånad? Här finns ett som just nu är nedsatt i pris.

27. Flak med Celsius

Dricker du mycket Celsius så är denna deal perfekt för dig. Här får du ett helt flak för endast 199 kronor.

28. Google Chromecast

Vad sägs om en Chromecast som smidigt låter dig kolla på dina serier på stor skärm. Här finns denna för endast 360:-.

Gå in här för att komma till alla produkter som är nedsatta denna vecka!

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.



/
Rea
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!