Markslöjd. Money. Iphone.
Heta deals just nu- till ofantligt bra priser!

Populäraste prylarna just nu - nedsatta upp till 90 procent

Vi har samlat de populäraste prylarna just nu. Allt från inredning till mode och teknik.


Såhär i juletider är alla sätt att spara pengar oftast uppskattat. Därför har vi tagit reda på de hetaste fynden just nu. Vissa är nedsatta upp till 90 procent!

1. Smart Watch med 14 funktioner

Denna älskade Smart Watch - helt klart en väl värd investering. Vill du köpa en teknikpryl som toppar listorna oavbrutet så borde du investera i denna. Nu kan du dessutom hitta denna Smart Watch med hela 79 procent rabatt

2. Bluetooth-hörlurar

Dessa hörlurar har toppat listan på årets hetaste teknikprylar länge och vi förstår varför. Utan tvekan ett riktigt kap 2018! och ännu bättre att fynda nu när priset är nedsatt med hela 78 procent.

3. Lyxigt lakan från LD Terry

Bädda som en äkta hotellsäng med ett par lyxiga lakan i 100 procent bomullssatin. Dessa svanenmärkta lakan från LD Terry är helt klart ett riktigt fynd, nu nedsatt till hela 69 procent.

4. 2-pack skärmskydd

Ett skärmskydd är livsnödvändigt för alla som inte råkar ha inbyggda sugproppar i händerna. Med andra ord- något som alla behöver. Här hittar du 2-pack skärmskydd för endast 99 kronor(ord. pris 399 kronor).

5. 6-pack Glas från Kosta Boda

Inred julbordet med design och fynda ett 6-pack glas från Kosta Boda. Finns att fynda med 62 procent rabatt här.

6. Wifi-drönare

Upptäck platser du aldrig annars skulle ha upptäckt, filma med fantastiska vyer och samla oslagbart innehåll- klart alla vill ha en drönare. Nu finns denna smidiga Wifi-drönare att fynda för endast 299 kronor här.

7. Mäster från Markslöjd

Denna stilrena ljusstake från Markslöjd har verkligen blivit en hit. Passar perfekt till advent men även helt okej att ha framme även när julen är över. Går att fynda för hela 52 procent rabatt!

8. Ray-Ban look-a-likes

Dessa solglasögon i retrostil ger verkligen en känsla av Ray-Ban men till så mycket bättre pris.

9. Stereohörlurar med Bluetooth

Ett par stereohörlurar med riktigt bra ljud och Bluetooth är svårt att slå. Dessa kan du dessutom smidigt vika ihop när du inte använder dem. Dessa är nedsatta med hela 72 procent rabatt.

10. Vattenflaska i rostfritt stål

Att använda sig av en PET-flaska till springturen eller jobbet är bara onödigt för miljön. Nu är det rostfritt stål som gäller för att hålla favoritdrycken antingen varm eller kall. Så smidigt!

11. Perfekt set för skägget

Att ta hand om sitt skägg har helt klart blivit en het trend 2018. Kamma hem ett doftande och välvårdat skägg med ett ultimat skägg-kit! Eller varför inte ge bort i julklapp?

12. Stilren ljushållare från Orrefors

Serien Carat från Orrefors är verkligen en storslagen hit och nu går det att fynda dessa stilrena ljushållare för 61 procent rabatt!

13. Exklusiv klocka från Michael Kors

En snygg klocka är alltid ett stilsäkert tips för att hotta upp vilken outfit som helst. Denna stilrena klocka från Michael Kors finns i flera olika varianter och går nu att fynda för 59 procent rabatt.

14. Populär Gold Collagen ansiktsmask

Den populära ansiktsmasken som verkligen ger glow! Denna ansiktsmask ligger i topp för skönhetstender 2018 och kan fyndas för hela 81 procent rabatt här.

15. Praktiskt hemma-kit för tandblekning

Ett praktiskt kit för hemmablekning av tänderna är perfekt för den bekväma men som ändå vill ha ett skinande vitt leende. Dessutom till hela 87 procent rabatt!

Kika gärna in här för fler heta deals med ofantligt bra rabatt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.