Estee Lauder, Milk bomb, By terry foundation.
Vi har listat 11 magiska produkter – som kommer ge din hy nytt glow i vinter.

11 magiska produkter du behöver i din necessär vintern 2018

När kylan kommer brukar många känna av hur huden blir torr och flammig. Men lugn, vi har listat 11 populära skönhetsprodukter som återfuktar, slätar ut och ge tillbaka ditt glow.


November, en kritisk månad när det kommer till din hy. Den blir torr och inte alls som den brukade vara. Nedan listar vi 11 produkter som garanterat kommer ge dig tillbaka ditt glow och fuktbomba.  

1. Adventskalender Rituals

Det är väldigt populärt att beställa hem en julkalender, en lucka för varje dag i december. Denna innehåller 24 produkter från Rituals och blir din här hos Bangerhead.

2. Estee Lauder – Nattserum

Estee Lauders #1 serum har blivit ännu bättre! Formulan är baserad på årtionden av DNA-Forskning och Chronobiologi - och är deres mest avancerade serum någonsin. Serumet blir ditt här.

3. Foundation By Terry

Har ni testat att använda en stick-foundation tidigare? Den här från By Terry toppar listorna och har en magiskt täckning. Perfekt att använda nu i vinter när man känner sig lite grå. Här finns den att köpa för 540 kronor.

4. Maria Nila – Inpackning färgpigment

Maria Nila Colour Refresh är en vårdande hårinpackning med färgpigment som snabbt och enkelt fräschar upp ditt hår. Sluta slita på håret, vårda det istället. Här finns de att köpa i 17 olika nyanser.

5. Mizon – Snail repair serum

Alla har koll på hur viktigt det är att använda ett serum, för att fukta huden och få till glowet. Detta är ett koncentrerat serum bestående av hela 80% av den omåttligt populära hudvårdsingrediensen snigelfiltrat. Den finns att köpa här för 330 kronor.

6. Sheet-mask Milkbomb

Riktigt fukmbombande Sheet-mask, den här toppar listorna just nu och vi förstår varför. Mjölkproteinextrakt och jordgubbsextrakt jobbar återfuktande. Perfekt till vintern. Här finns masken att köpa för 25 kronor.

7. Dermalogica - Intensive Moisture Balance

En mycket näringsrik mjukgörare framtagen för att bekämpa torr, fettfattig hud och för att reducera tecken på förtida åldrande. Den toppar listorna och finns här.

8. Biotherm – bodylotion

Eau Vitaminée Bodylotion är en kroppslotion för alla hudtyper. Denna innehåller extra vitaminer och passar utmärkt att använda i vinter då vi inte får så mycket sol. Här blir den din just nu nedsatt 50 procent.

9. Estee Lauder Double Wear stay-in-place

En concealer från topplistan är denna Doubble Wear från Estee Lauder. Den håller hela dagen och täcker mycket så det behövs inte mycket produkt. Här finns den att köpa för 244 kronor.

10. Glow Pixi ansiktsvatten

Något annat som är väldigt viktigt att ha i neccessären i vinter är ett ansiktsvatten. Detta från Pixi Glow Tonic är ett exfolierande ansiktsvatten. Vilket är den bästa typen av ansiktsvatten. Här finns det att köpa för 299 kronor.

11. Lumene – Mist

En mist är ett måste i vinter. Ha den på jobbet och spraya på ett varv för att återfukta ordentligt. Lystergivande & återfuktande ansiktsspray som återfuktar omedelbart och gör att huden ser mer strålande u samt bombar med fukt. Sprayet finns här för 237 kronor.

Spana in mer skönhet som toppar listorna vintern 2018!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!