Julklappar till din släkting.
Julklappstips till släktingar.

21 julklappar till din släkting – när du inte vet vad du ska ge

Att köpa presenter och julklappar till en avlägsen släkting är svårt. Därför hjälper vi dig! Här är enkla tips på vad du kan ge.


Här är tipsen till dig som inte alls vet vad du ska ge någon i julklapp. Oavsett om det är en äldre morbror eller en yngre kusin så finns här något för dem.


1. Snygg tassel som laddar mobilen

Att trassla runt med kablar och laddare i väskan kan många gånger vara riktigt osmidigt – därav blir det här en grym present till vilken släkting som helst. Här är en snygg tassel med laddare i.

Enkel att hänga på väskan eller nyckelknippan. Spana in den här.

2. Powerbank stort som ett kreditkort

Här är ännu en powerbank – men vem vill inte ha längre batteritid? Den här ryms i plånboken och fungerar både till Android eller iPhone.

3. Set med sminkborstar

Låt din släkting vara on fleek med dessa sminkborstar – som enkelt kan tas med påvift då en smidig förvaring kommer med. Du hittar dem här. Perfekt för en kusin eller liknande.

4. Filt med ärmar

Filten är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att man slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som man måste använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor.

5. Värmetofflor

Alla fryser väl om fötterna någon gång? Man värmer dem i mikron och så håller de sig varma i en timme eller två. En väldigt användbar present! Läs mer om dem här.

6. En ny smakupplevelse

Det finns en massa spännande läsksmaker som inte är så vanliga.

Här hittar du flera olika, som till exempel Fanta med smak av blåbär och hallon, eller den amerikanska favoriten Cream soda. Perfekt för den släkting som vill prova något nytt!

7. Sovmask perfekt för resandet

Den här ögonmasken behövs för den som har svårt att somna. Långa flyg blir till exempel genast mycket lättare.

Det bästa av allt är att den har inbyggda hörlurar. Spana in den här

8. Trendig karta att skrapa
Ge bort den Scratch Map – och din släkting kan skrapa fram de platser hen besökt, och sedan hänga upp kartan på väggen. Köp den här.

9. Egen ölkran

Upplev fantastisk öl med den här ölkranen som har en ultraljudsteknologi, vilket ger den perfekta ölen. Finns i två olika storlekar här

10. Maskin för cake-pops eller muffins


Med den här maskinen kan en enkelt tillaga perfekta muffins eller cake pops. Spana in den här! Hur bra present för den som gillar att baka? Eller kanske vill ta det till en ny nivå! 

11. Koka ägg i micron

Du kanske inte trodde att man kunde koka ägg i micron? Du hade fel, med den här smarta prylen slipper du använda en kastrull, och det går snabbare. Här hittar du den. Bra present för den lata personen!

12. Ett enkelt våffeljärn

Bara för att våffeldagen är en gång per år innebär det inte att man inte kan unna sig våfflor andra dagar också. Det här rostfria våffeljärnet hittar du här

13. Egen popcornmaskin

Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen. En rolig och annorlunda present, som lätt kommer uppskattas. 

14. Förenkla din släktings liv med en pizzasax

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt. Alla äter väl pizza någon gång, eller hur? Då behövs detta. 

15. Prosecco Pong perfekt för nyår

Det här blir en grym julklapp eftersom nyår infaller därefter, nämligen Prosecco Pong istället för den vanliga Beer Pong. Passar kanske bäst till en yngre släkting. 

16. Trendig lightbox med bokstäver

Låt mottagaren av presenten spexa till det i hemmet med den här ljusboxen. För 249 kronor får du den här inredningsdetaljen

17. Badbalja för vuxna

Har hen inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan

18. Handdukar med namn på

Personliga namnhanddukar blir en rolig present – skräddarsy namnhanddukar här för endast 99 kr.

19. Enorm nalle till den lilla

Den här gosiga nallen är hela en meter hög – vilket barn kommer inte att älska den? Du kan köpa den här.

20. Sällskapsspelet Lip Twister

Spelet Lip Twister är lika roligt oavsett ålder. Populärt bland alla åldrar! Här kan du klicka hem spelet.

21. Snowtube till de små

Den här roliga pulkamadrassen blir riktigt rolig i pulkabacken i vinter! Du hittar enhörningen här och renen här.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!