Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är årets bästa gamingstolar – enligt spelarna själva

- 05/12/2018, 12:26

En bra stol är värd varenda krona när man sitter vid datorn eller spelar mycket. Här är de bästa stolarna, till de bästa priserna.

Gamingstolar.

Gamingstolar är extra bekväma och byggda för långa sittningar. De är inspirerade av lyxiga bilförarstolar och anpassade därefter. Välj en stol efter din kropp – och budget så klart. Här är de som har bäst recensioner och pris!

Arozzi Vernazza

Gamingstol från Arozzi

Den här populära stolen finns i hela sju olika färgkombinationer. Stolen har ett högre ryggstöd och hjul som rullar riktigt lätt, vilket många tycker är viktigt.

Recensenter av stolen menar att det här är ett väldigt värt köp, som alla typer av gamers kommer gilla. Du hittar stolen billigast hos Prisjakt – med ett pris på

DXRacer med högt ryggstöd

Stol från DXRacer

Den här stolen är speciellt anpassad för längre personer, eller för den som bara vill ha en riktigt mäktig stol.

Enligt recensenter ska den också vara lätt att montera ihop! Du hittar den här för och den finns i flera olika färger.

Under 2 000 kronor från Arozzi

Ute efter en billigare gamingstol? Den finns i flera olika färger och det är ett svensk designteam som ligger bakom stolen. Kvalitén är fortfarande grym – en bonus är att den har extra vadderade armstöd.

AKracing AK-K7012

Stolen finns i fyra färger och har en kudde för både nacke och för ländryggen. Klicka hem och läs mer om den här.

Recensenter menar att deras ryggar blivit räddade, då kudden som medföljer får dem att sitta extra upprätt. Ett värt köp alltså! 

Bästa under tusenlappen

Gamingstol under 1 000 kronor

Med ett pris under tusenlappen är den här en favorit för många. Enda nackdelen är enligt spelarna det faktum att man inte kan luta stolen lika mycket bakåt, som man kan med andra. Men för de flesta spelar det ingen roll. Spana in den eleganta stolen här


Nyheter24