Torsdag 24 Jun
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

21 härliga upplevelser för dig och din älskling

Förälskat par och par som paddlar tillsammans
Vem vill inte uppleva nya saker tillsammans med sin partner!. Foto:

Den här listan är full med saker att uppleva tillsammans med din partner – det är bara att börja bocka av. Upplevelserna är även perfekta att ge bort i present.

Gör några av sakerna på den här listan och ni kommer vara kärare än någonsin! De är även perfekta att ge bort som present.

1. Åk på en romantisk weekend

Åk iväg tillsammans till en vacker herrgård eller annat mysigt hotell. Njut av de vackra omgivningarna, ät en lyxmiddag och unna er kanske en spabehandling. Här kan du boka.

2. Gå på stand-up

Finns det något härligare än att dela ett asgarv tillsammans? Skrattfest utlovas vid ett besök på Stockholms bästa stand-up, krogen Norra Brunn. Du kan boka en föreställning för två för 395 kronor här.

3. Laga mat tillsammans

Att laga mat tillsammans kan ju vara en av de mysigaste grejerna man kan göra. Här får ni prova på att laga mat tillsammans med stjärnkockar. En fyra rätters avsmakningsmeny och fem olika viner ingår i priset 3 190 kronor för två.

4. Flyg luftballong

Åk på ett romantiskt äventyr och ta med din älskling på en tur högt över staden. En upplevelse som är spännande och rogivade på samma gång. Du kan köpa upplevelsen här för 4 790 kronor.

5. Lär er dansa pardans

Gå på danslektion tillsammans och lär er dansa de vanligaste pardanserna. Vi lovar att det kommer vara både roligt och romantiskt! Boka här och dansa loss.

6. Spadag

Ta in på ett lyxigt spa och få massage bredvid varandra. Här kan du boka en spadag för två för 795 kronor – en perfekt present.

7. Övernatta i en trädkoja

Det här är nog det coolaste hotellet vi sett! Här sover ni i ett trädhus högt upp i luften och får verkligen känna er som ett med naturen med bara stjärnhimmeln ovanför. Ni bokar er trädkoja här.

8. Övernatta i en igloo

Dessa igloos ligger i på fjället i Åre och byggs upp på nytt varje år. En riktigt häftig upplevelse där ni kan krypa ner tillsammans i en varm sovsäck. Här bokar du för 5 090 kronor.

9. Åk hundspann

Något annat man kan göra på fjället är att åka hundspann.Här kan du boka en hundspannstur inklusive middag för 1 695 kronor.

10. Åk på kryssning

God mat, shopping och underhållning. På en kryssningsbåt finns det mesta och det blir en härlig minisemester. Här kan du boka en kryssning för två med lyxiga Silja Galaxy nedsatt till 796 kronor.

11. Kör ett gokart-race

Vässa vinnarinstinkten och utmana din partner på ett gokart-race. Ni kommer ha superkul tillsammans! Boka gokart för två för 690 kronor här.

12. Gå på en lyxig brunch

Lyxa till det lite extra och bjud ut din favoritperson på en pangbrunch med bubbel. Dagen kan inte börja bättre – här hittar du bruncher i många olika städer för 595 kronor!

13. Ta en ridtur

Rida islandshäst kan man göra oavsett om man är helt ny på hästryggen eller ett fullfjädrat proffs. En riktigt rolig aktivitet! Boka en ridtur tillsammans här för 655 kronor. 

14. Utmana er själva på Escape the room

Besök Escape the room som finns på flera olika ställen i landet. Här blir ni inlåsta i ett rum och tvingas lösa en serie av gåtor och problem för att ta er ut. Riktigt kul och ni får verkligen testa er samarbetsförmåga – boka här för 995 kronor.

15. Gå på spökvandring

Gå på en spökvandring genom Gamla stans gränder och lyssna till berättelser om olösta mord och andra oförklarligheter. Att det är läskigt gör ju ingenting när du har din älskling bredvid dig! Det kostar 295 kronor här.

16. Spa med övernattning

Lyxa till det med en övernattning på vackra och mysiga Falkenbergs Strandbad. Du kan boka paketet som kostar 1 995 kronor för två.

17. Gå på en matvandring

Testa en massa nya restauranger – kanske hittar ni en ny favorit? På en matvandring promenerar ni mellan flera ställen och blir serverad något nytt på varje. Matvandringar finns både i StockholmGöteborg, Skåne och Åre. De kostar mellan 690 och 1 990 kronor för två.

18. Gå på teater

Gör något kulturellt tillsammans, till exempel gå på teater. Sedan kan ni avsluta kvällen med en drink på någon trevlig bar. Här kan du ge bort en teaterföreställning – biljetter för två kostar 590 kronor.

19. Vinprovning

En vinprovning är en mysig upplevelse, oavsett hur bra koll du har på vin. Boka en vinprovning för två för 840 kronor här. Du kan även boka en ost- och vinprovning här

20. Se norrskenet

En oförglömlig naturupplevelse! Du kan boka en norrskenstur här.

21. Paddla kajak

Ta med er picknick och ge er ut på vattnet tillsammans. Lär er paddla och stanna sedan till på någon avskild ö. Här kan du hyra kajak.

Många fler upplevelser att göra tillsammans med din partner, kompisar eller familj hittar du HÄR!