Här är 16 prylar som svenskarna är galna i just nu

Vi undersökte vad för prylar som svenskarna gillar mest just nu. Nedan hittar du därför 20 av de populäraste prylarna.


1. Smartklocka från Mobvoi 

Grym smartklocka från Mobvoi som har alla de egenskaper som krävs för att bli motiverad för träningen. Just nu kan du också spara flera hundralappar på den. Du hittar den här för . 

2. Marshall-högtalare 

De populära högtalarna från Marshall behöver knappast någon längre beskrivning. Med denna högtalare från du inte bara ett gryt ljud utan fungerar även som en snygg inredningsdetalj. Du hittar den här för . 

3. Samsung Galaxy S9 

Samsung Galaxy S9 är mobilen för dig som prioriterar kameran högt upp. S9:an har 8 megapixlar och är otroligt bra att fotografera med i svagt ljus. Du hittar den här för 

4.. Hörlurar från Bose 


Du får en otrolig brusreducering med dem här lurarna från Bose som fungerar med både Android och Apple. Det skiljer flera hundralappar med dessa och kostar som billigast . 

5.. Chromecast 

Med en chromecast kan du streama alla dina favoritprogram genom dina streamingtjänster och styra det enkelt från din telefon. Vi har jämfört priserna och det bästa priser är . 

6.. MacBook Air 

MacBook Air med 6 BG ramminne och en femte generation Intel Core i5-processor som levererar den kraften din dator behöver. Just nu går det att spara hundralappar på datorn och bäst pris just nu är . 

7.. Moccamaster


kasta din gamla kaffebryggare och unna dig själv istället gott kaffe med en Moccamaster. Här har du även en utmärkt droppstopp-funktion. Du hittar den för .

8. Google Home Mini

Den smarta högtalaren Google Home Mini är en perfekt present till tekniknörden. Med den kan du styra hela ditt smarta hem som tv, musik och belysning, men också ställa frågor om allt möjligt. Den blir din för bara 495:- 

9. Väska från kånken

Praktisk och snygg väska från Fjällräven som rymmer 16 liter. Med andra får du plats med mycket. Du hittar den här för .

10. Barebells

Mums – många hade nog blivit glada för en hel låda med Barebells populära bars. Du kan köpa den för bara 199:- här!

11. Väckarklocka med ljus

Denna smarta väckarklocka är perfekt för den som har svårt att gå upp. Den väcker dig långsamt med stigande ljus och ljud som fågelkvitter eller havsbrus. Här finns den för 495:- .

12. Vattenkokare SMEG

Stilren vattenkokare från SMEG som just nu är nedsatt 37 procent här. Finns i olika färger. 

13. Flak med Celsius

Dricker du mycket Celsius så är denna deal perfekt för dig. Här får du ett helt flak för endast 249 kronor.

14. Fritös 


Du vet hur mycket godare det är att fritera pommes frites än att köra dem i ugnen. Således borde det vara ett självklart val att klicka hem denna fritös som nu är nedsatt med hela 40 procent till . 

15. Wifi-kaffebrygare

Befinn dig var du är vill i lägenheten och använd Smarter Coffee 2.0 för att få ditt kaffe fixat och klart. Denna kaffebryggare är världens första kaffebryggare med kvarn och Wi-Fi-uppkoppling. Du hittar den här för .

16. Högtalare från Sonos

Populär högtalare från Sonos som finns i vitt och grått. du styr den genom din mobil och den har även två specialdesignade drivenheter med dedikerade förstärkare i högtalaren. ett riktigt djur med andra ord. Du hittar den här för .

17. Adidas Ultra Boost 

Ha inte bara snygga skor, utan använd ett par skor som du även tycker är bekväma. Det får du med Adidas Ultra Boost och du hittar dem här för .

Rea
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.