Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Hetaste parfymerna för honom 2019 – här finns de till nedsatt pris

- 08/02/2019, 17:59 -

Fira in våren med en ny doft. Vi har samlat 12 populära parfymer här, som du just nu kan fynda till nedsatt pris.

YSL New Y Men, Acqua di Parma Colonia, Tom Ford Costa Azzurra, man med parfym

Just nu är alla parfymer hos Lyko nedsatta med 20 procent!

1. Hugo Boss The Scent

Hugo Boss The Scent

Det här beskrivs som en oemotståndlig doft, som bland annat innehåller afrikansk maninkafrukt – en söt och attraherande doft. Du hittar parfymen här till nedsatt pris.

2. Acqua di Parma Colonia Intensa

Acqua di Parma Colonia Intensa

Denna parfym är en variant på den tidlösa klassikern från Acqua di Parma, och förutom de fräscha citrus- och bergamottnoterna innehåller den även lädernoter. En perfekt vardagsdoft! Den är prissänkt till 660 kronor här.

3. Yves Saint Laurent L'Homme

Yves Saint Laurent L'Homme

Den här parfymen från YSL lanserades 2006 och har blivit mångas favorit. Den har både citrus, kryddiga noter, blommor och träiga ackord som skapar en maskulin men sensuell doft. Du hittar den med 20 procents rabatt här.

4. Viktor & Rolf Spicebomb

Viktor & Rolf Spicebomb

Den här parfymen från Viktor & Rolf har en snygg flaska och en kraftfull doft med bland annat chili, rosépeppar, tobak och vetiver. Spana in den här för 476 kronor.

5. Giorgio Armani Acqua di Gio

Giorgio Armani Acqua di Gio

Detta är en riktig sommardoft som påminner om Medelhavet – hur härligt? Nu hittar du den nedsatt med 20 procent här.

6. Tom Ford Grey Vetiver

Tom Ford Grey Vetiver

Denna lyxiga parfym från Tom Ford är manlig och elegant. Passa på att köpa denna dyra parfym när den är nedsatt i pris – här hittar du den.

7. Versace Eros

Versace Eros

Här är en intensiv doft som enligt Versaces egna beskrivning passar passionerade män. Eros är den grekiska kärleksguden, och det här är alltså en doft som skulle passa honom. Här hittar du den från 396 kronor.

8. Yves Saint Laurent New Y Men

Yves Saint Laurent New Y Men

Detta beskrivs som en djup och intensiv doft, med till exempel ambra och tonkaböna blandat med fräschhet från äpple och salvia. Här hittar du parfymen på rea.

9. Pace Rabanne 1 Million

1 million från Paco Rabanne

En oemotståndlig doft från populära Paco Rabanne. Fräscht fruktiga toppnoter av mint och blodapelsin balanseras av läder. En ytterst maskulin doft, som kan attrahera folk omkring dig. Passa på att klicka hem den nedsatt med 20 procent här.

10. Tom Ford Costa Azzurra

Den här doften är inspirerad av den italienska ön Sardinien. Dröm dig bort med salta, gröna och friska toner. Här hittar du parfymen. 

11. Hugo Boss Bottled

En frisk och sensuell doft för den moderna mannen. Noterna är vanilj, cederträ och mysk – tillsammans med flera andra goda dofter. Här hittar du den nedsatt till 416 kronor.

12. Calvin Klein CK One

Just den här doften har toppat listorna länge. En av världens första unisex-dofter! Den består till exempel av grönt te och mysk – och med det sagt kan du nästan förstå hur fräsch den är. Den är dessutom riktigt billig – nedsatt till 384 kronor.

Spana in alla parfymer på rean här!

Nyheter24