Prylar för 2019.
Roliga och smarta prylar som maxar året. - Foto: Partykungen

32 roliga prylar – som verkligen maxar våren 2019

Ta året, livet och vardagen till en helt ny nivå. Här är galna prylar du bara måste ha, oavsett om det gäller fest eller ett förenklat liv.


Du kommer att älska dessa roliga prylar – det spelar ingen roll om du är ute efter något nytt i vardagen eller om du letar efter en skämtsam present till någon. Här är sakerna du bara måste ha.

1. Cornflakesdispenser till frukostflingorna

Den här dispensern kommer få vilken morgon som helst att kännas som en lyxig hotellfrukost.

Du sparar dessutom tid, plats och fula kartonger. Klicka hem den här.

2. Fotvärmare

Har du kalla fötter under vinterhalvåret, eller typ alltid? Denna fotvärmare i fleece är din lösning! Du hittar den här. Finns tre olika värmelägen.

3. Appstyrt hänglås

Det är fantastiskt vad tekniken kommit långt – bara i form av ett hänglås som du kan styra via en app! Visst kommer man ihåg dagarna i skoltiden då vaktmästaren bittert knipsade upp hänglåset på skåpet... igen... och igen. 

Idag slipper du det problemet! Det här smarta hänglåset blir ditt här. Lite saftigt pris, men kan ändå vara värt det. 

4. Vädervarnare

Här har vi prylarnas pryl. Det du ser på bilden ovan är en vädervarnare som ska förutspå vädret åt dig. Men det är även en riktigt fin prydnadspryl!

5. Minikyl

Hur soft med en egen liten kyl att ha hemma i sovrummet eller vid skrivbordet?

Finns även möjlighet att koppla in den i bilens cigarettuttag. Kylen rymmer ungefär 15 burkar. Här kan du hitta den

6. Smart laddare att hänga på väskan

Att trassla runt med kablar och laddare i väskan kan många gånger vara riktigt osmidigt. Här är en snygg tassel med laddare som ser till att du alltid kan ladda din mobil. Du kan även ha den på nyckelknippan. 

7. Pizzasax

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt! Hur smart? 

8. En egen ölkran

Upplev fantastisk öl med den här ölkranen som har en ultraljudsteknologi, vilket ger den perfekta ölen.  Finns i två olika storlekar här

9. Skärbräda i form av gitarr

En perfekt  och tålig skärbräda för musikintresserade matlagningsfantaster och som endast kostar 199 kronor. Recensenter av den här produkten säger att den är över deras förväntningar - passa på och slå till nu

10. Monopol i Fortnite-version

Älskar du Fortnite? Eller älskar ditt barn det enormt populära datorspelet? 

I så fall bör du slå till på det klassiska spelet Monopol som nu finns i en Fortnitevariant. Här hittar du det

11. Gör en egen glassbuffé i vår

Vem har inte drömt om att göra egen glass? Smaken blir dessutom mycket godare när du har gjort det själv. För endast 299 kronor blir den här din.

12. Chokladfontän

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – föreställ dig allt gott du kan göra med denna! MUMS. Här hittar du den.

13. Upplev nostalgi med denna spelkonsol

Roa dig som i gamla tider – med ett Gameboy! Denna retrofavorit innehåller 150 roliga spel! Klicka hem det här för 199 kronor.

14. Scratch Map

Ge bort den här kartan i present – och din kompis kan skrapa fram de platser hen besökt, och sedan hänga upp kartan på väggen. Eller unna dig den själv. Köp den här.

15. Pojkvänskudde

Den här kramkudden är grym för den som inte tycker om att sova ensam, eller helt enkelt vill känna att någon håller om dig. Här hittar du den.

16. Filt med ärmar

Hur nice med en gosig filt som dessutom har ärmar? Denna filt är populär bland alla latmaskar och mysiga människor. Här finns de att köpa i olika färger för 349 kronor.

17. Ett lysande paraply

Det här paraplyet ser riktigt mysigt ut! Men är också praktiskt då du slipper rädslan för mörkret. Du hittar paraplyet här för 249 kronor

18. Smart skål för chips

Är du lite lat vet du hur jobbigt det är att behöva sträcka sig efter både chips och dipp i olika skålar.

Då är detta lösningen. Den smarta skålen hittar du här.

19. Smart durkslag

Här är bästa hjälpredan i köket! Om du lagar mycket pasta eller liknande, så kommer detta redskap bli hur bra som helst. Spana in det här.

20. Färgglada lampor

De här små lamporna blir ett härligt och färgglatt inslag i inredningen. Du kan klicka hem alla tre här för 199 kronor.

21. Snygg vinhållare

Den här roliga vinhållaren är formad som en glittrig klacksko – en riktigt snygg inredningsdetalj som även blir en bra present. Här kan du köpa den.

22. Badbalja för vuxna

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inte plats för ett badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan.

23. Diamantformad karaff med ställ

Hur lyxig och fin ser inte den här karaffen ut? Den är alltså formad som en diamant, och lyxar till vilken dryck som helst. Här hittar du den.

Fortfarande shoppingsugen? Missa inte ännu en artikel sprängfylld med ännu mer prylar här – som alla vill ha under hela 2019.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!