KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

12 fina märkesklockor till honom – på rea just nu

- 19/02/2019, 15:41

En simpel liten klocka kan ta en outfit till en helt ny nivå – och få dig att se extra professionell ut. Här är klockor från relativt kända märken, nedsatta i pris.

Herrklockor 2019.

Nu för tiden är det ofta vår mobiltelefon som får agera klocka – men trots det gillar många känslan av att faktiskt ha ett riktigt armbandsur på handleden. Här är klockorna du kan fynda just nu.  

1. Champion under tusenlappen

Herrklocka från Champion

En sportig klocka från Champion med en snygg urtavla och fina detaljer i brons. Du hittar den här för 998 kronor. Du får också med ett armband och en fin låda, så värt det!

2. Guldig retroklocka från Casio

Klocka från Casio

Casio-klockan är perfekt för dig som gillar retrolooken. Det bästa av allt med denna klocka är priset, för den blir din för endast 598 kronor

3. Herrklocka från Gant

GANT-klocka

Färgglad men ändå enkel och stilig klocka från Gant som blir riktigt fin till vilken klädsel som helst. Du hittar den här för 1 649 kronor och hela 50 procent genom denna länk

4. Läderklocka från Gant

Klocka från Gant

Elegant och stilig klocka som passar ihop med både en dressad eller vardaglig look. Fungerar utmärkt på jobbet, men också en fin middag. Fynda den här för halva priset

5. Klocka från Jacques Lemans

Jacques Lemans

Spara över tusenlappen på den här eleganta klockan från Jacques Lemans. Du hittar den här för 998 kronor

6. Svart urtavla från Gant

Klocka från Gant

Elegant klocka från Gant som du hittar här för 1 299 kronor. Riktigt snyggt med svart urtavla och läder!

7. Klocka från Black Oak

Om du vill ha en enkel klocka som funkar i alla lägen så bör du slå till på den här från Black Oak. Klicka hem den här med 25 procent rabatt. Den ser, trots sitt pris, riktigt lyxig ut!

8. Helsvart från Black Oak

Black Oak

Trendig och stilren klocka som går helt i det svarta tecknet. Du hittar den här för knappt 700 kronor. 

9. Klocka med massa finesser från Champion

En sportig klocka från Champion som är nedsatt med hela 60 procent. Gör ett kap innan klockan går upp i pris och köp den här. Just nu är den alltså nedsatt till under tusenlappen. 

10. Populära Park Hill från Gant

Letar du efter något lyxigt, men ändå prisvärt? Då kan den här från Gant vara rätt val för dig. Passa på att köpa den nu när den är nedsatt med 50 procent. En favorit bland många!

11. Gant till halva priset

Gant-klocka

Om du vill sticka ut så bör du klicka hem denna klockan från Gant. Köp den här för 1 149 kronor. Riktigt fin med sin blåa urtavla!

12. Gant Bradford

Med en ljus urtavla och ovanligt band blir denna klocka ett hett val i vår. En riktigt snygg klocka som går loss för endast 1 249 kronor

Våren är snart här, och om du vill maxa den till dess fulla potential får du inte missa detta: 17 lyxiga saker till män.