Tjej med hårfön från Dyson till vänster, och grupp kompisar till höger.
Smarta saker som maxar 2019.

19 smarta prylar du bara måste ha – nedsatta upp till 70 procent

Tekniken och uppfinnandet av smarta prylar har verkligen kommit långt. Ofta kan prylarna underlätta vardagen lite – här är våra favoriter på rea!


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Älskar du teknik, eller är du ute efter den perfekta presenten till någon? Oavsett syfte så hittar du säkert något du tycker om i den här artikeln. Det bästa av allt är att alla produkter är på rea!


1. USB-minne till din telefon eller platta

Har du dåligt med utrymme på din telefon, eller vill du helt enkelt bara spara bilder till exempel på ett annat ställe för säkerhets skull? Då måste du kolla in dessa USB-minnen på 64GB.

2. Musmatta med Qi-laddare

Ladda mobilen trådlöst vid datorn! Hur smidigt som helst att bara lägga den där när du lika sitter och jobbar eller spelar. Kolla in musmattan här.

3. Ett smart hänglås

Tappar du alltid bort nyckeln, eller glömmer koden till ditt hänglås? Då bör du införskaffa detta smarta hänglås som kan läsa upp till tio olika fingeravtryck. Nedsatt med 66 procent.

4. Väckarklocka som rullar iväg

Har du svårt att stiga upp på morgonen? Då är den här väckarklockan som rullar iväg ett värt köp. Du hittar den billigast här i flera olika färger. Fungerar också som present till någon som sover lite för länge!


5. Dörrklocka med kamera

Trådlös ringklocka med kamera! Den ansluts till en app på din mobil som visar vem som ringer på. Den finns att köpa här nedsatt till 349 kronor.

6. Smidig laddare

Att trassla runt med kablar och laddare i väskan kan många gånger vara riktigt osmidigt. Här är en snygg tassel med laddaresom ser till att du alltid kan ladda din mobil. Du kan även ha den på nyckelknippan.

7. Selfielampa

Det negativa med mörket är att det tar bort vårt dagsljus för selfies. Därav är den här lampan ett perfekt köp för att rädda ditt instaflöde.

8. Liten nödladdare

Här är en smidig nödladdare – som enkelt ryms i fickan eller handväskan.

När mobilen klagar över lite batteri drar du bra fram den här lilla prylen till din räddning. 

9. Smoothiemaker

Mixa ihop den perfekta smoothien i den här smarta mixern med en avtagbar flaska. Den kostar 399 kronor här.

10. Söt väckarklocka

Den här söta klockan är utrustad men rörelsedetektor och aktiveras enkelt med hjälp av rörelser som att klappa händerna till exempel. Den blir din här nu för 379 kronor. Finns i flera olika färger.

11. Aktivitetsarmband

Det här armbandet hjälper dig att hålla koll på allt från dina fysiska aktiviteter till sömn och kalorier. Armbandet är nedsatt från 959 kronor till 199 kronor här.

12. Snyggt pannband med inbyggda lurar

Det är inte värt att frysa om öronen – och det här pannbandet är dessutom riktigt snyggt. Spana in det tekniska pannbandet här.

13. Halsband med headset

Varför ser man inte sådana här snygga headset kombinerat med ett halsband oftare? Detta blir ditt för bara 229 kronor just nu.

14. Lampa med touch-sensor

Sätt upp denna smidiga lampa i garderoben, förrådet eller vilket ställe som helst som inte har tillgång till lampor. Du hittar dem billigast här.

15. Handduk som torkar håret snabbt

Den här smarta handduken är gjord i mikrofiber som absorberar vatten fem gånger så snabbt som en vanlig handduk. Köp den här för 99 kronor.

16. Elektroniska kryddkvarnar

Med dessa trycker du bara på en knapp och kvarnarna maler kryddorna åt dig. Spana in dem här.

17. Smart durkslag

Här är bästa hjälpredan i köket! Om du lagar mycket pasta eller liknande, så kommer det här durkslaget bli hur bra som helst. Spana in det här.

18. Eye Massager

Den här prylen kanske ser ut som något helt annat – men faktum är att det är en massageapparat speciellt framtagen för dina ögon. 

Spana in den till sitt rabatterade pris här. Glöm fina linjer och mörka ringar!

19. Hårfön från Remington

Blås håret torrt med en populär hårfön från Remington. Med denna ska du dessutom slippa värmeskador på ditt hår. Spana in hårfönen här.