Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här hittar du helgens tre bästa rabatter - enligt oss

- 22/03/2019, 11:48 -

Passa på att köpa lite kläder till våren nu när det finns massvis av rea och grymma erbjudanden från stora klädmärken.

två kvinnor och en man visar upp sina kläder

Helgen är här och då brukar de flesta gilla att klicka hem nya saker. Allt från elektronik till mode. 

Vi på redaktionen älskar självklart också det. Därför ha vi letat upp de tre bästa rabatterna eller erbjudanden som vi tycker är bäst, och som pågår hela helgen. Eller vad sägs om upp till 70 procent rabatt på massvis av plagg hos & Other Stories. 

& Other Stories

Under hela helgen kan du fynda rejält på & Other Stories. De har nämligen upp till 70 procent rsbatt på massvis av snygga plagg. Ta del av hela deras rea här

Stayhard

Stayhard är experter på manligt herrmode och erbjuder hela 150 kronor rabatt om du gör ett köp över 999 kronor med rabattkoden KBK150. Passa på att klicka hem nya skor eller en vårjacka. Vi tycker Converse-skorna på bilden är ett rejält klipp. Och du hittar dessa här.

Hitta alla Stayhards produkter här

JFR

Dags att inhandla nya skor till våren? JFR erbjuder under hela helgen 20 procent rabatt på alla sina skor med rabattkoden GRAB20. Spana in alla deras snygga skor här

Läs även: 37 lyxiga prylar vi vill ha till sommaren – nedsatta i pris

Nyheter24