20 saker du kan fynda på rea just nu.
20 saker du kan fynda på rea just nu.

20 lyxiga saker du kan fynda just nu – på vårrean

Våren bär med sig både sol och värme – men också grymma reor med nedsatta priset. Här är prylarna du verkligen inte får missa.


Kanske har du lite extra cash på kontot kring dessa tider som innebär skatteåterbäring och härliga solstrålar utomhus. 

1. Trådlösa hörlurar från Aerpad

Här är en uppdaterad version av favoritlurarna från Aerpad. De lovar bättre ljud och längre batteritid. Klicka hem hörlurarna här för 199 kronor.

2. Klassiska champagneglas

Här finns ett 2-pack premium champagneglas nedsatta till 149 kronor. Tänk vilken dröm att sitta i sommarvärmen och smutta på en god dryck. 

3. Overhead-lurar från Urbanears

Glöm trasslet med sladdar – dessa hörlurar har bluetooth och touch-funktion, och ett fantastiskt ljud. Kolla in dem här. Nedsatta med 25 procent just nu. Dessa är extra populära bland de som verkligen bara vill höra det de har i lurarna!


4. Skin Roller från Swiss Clinic

Den här lilla prylen kommer göra succé för din hy. Det bästa av allt är att den kan beställas för bara 249 kronor just nu.

5. Lampa från Markslöjd

Trendig och populär taklampa från det omtyckta märket Markslöjd. Under tusenlappen just nu

6. Lyxigt brickbord i guld

Här är ett vikbart brickbord som blir en glänsande detalj i ditt hem, eller på din balkong. Du hittar det här med 20procent rabatt

7. Trådlös högtalare i trendig design

Den här högtalaren finns i fyra snygga färger: guld, silver, svart och roséguld. Den är nedsatt från 599 kronor till 179 kronor. 

8. Rund spegel

Stilren rund spegel från märket Dorre. Den är nu nedsatt till endast 219 kronor. Många suktar efter en rund spegel, eftersom det är riktigt trendigt just nu. 

9. Parfymen Skin från Clean

Den här fräscha parfymen påminner om doften av ren och varm hud. Även inslag av apelsin, vit jasmin och bomullsblommor gör denna parfym oemotståndlig. Du hittar den här för 299 kronor. 

10. Powerbank med solceller

Denna smarta powerbank går både att ladda i ett vanligt el-uttag och genom solceller. Den har två usb-portar och har ett originalpris på 799 kronor. Nu är den nedsatt till 199 kronor.

11. Glas från Iittala

Här är fina vinglas ur den populära Essence-serien från Iittala. Välj mellan vitvinsglas eller rödvinsglas. Spara 41 procent och klicka hem dem här för 199 kronor. 

12. Högtalare från Marshall till halva priset

Marshalls högtalare är både kända för bra ljud och en riktigt snygg design. Du hittar denna nedsatt med 54 procent här. 

13. Pormaskrengörare

Populär rengöringsapparat som tar bort pormaskar, orenheter och överflödig olja från huden. Den blir din här för 199 kronor. 

14. Dockstation för din iPhone

Hur smidigt att ladda dina Apple-devices och synkronisera dem, om det behövs? Här hittar du den smarta prylar på galen rea. Finns i andra färger också. 

15. Pannband med lurar

Okej, det är ganska varmt nu är vårt avlånga land. Men det är inte värt att frysa om öronen – och det här pannbandet är dessutom riktigt snyggt. Spana in det tekniska pannbandet här

16. Smart lås

Det här låset monteras på insidan av dörren, och låter dig styra låset via din telefon. Ge tillgång till olika personer utan att ge en fysisk nyckel! Spana in låset här

17. Aktivitetsarmband

Håll koll på alla dina fysiska aktiviteter med det här armbandet med 14 olika funktioner. Spara 73 procent här. 

18. Pilotbågar från Ray-Ban

Klicka hem de klassiska pilotbågarna med 20 procents rabatt här

19. Lyxiga bestick

Hur fint med bestick i svart och guld? Här får du ett set i 24 delar.

20. Blå väska

Perfekt liten väska till sommaren och vårens alla festligheter! Du hittar den till halva priset här


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!