Presenter till pojkvännen.
Här är tips på roliga presenter som du kan ge till din pojkvän.

38 roliga presenter – att ge till pojkvännen

Ge din käresta något alldeles extra – något som kommer få honom att skratta, uppskatta dig lite extra och inse vilken underbar partner du är.


Det kan vara svårt att hitta en unik present till den man är tillsammans med. Kanske är det så att han redan har allt? Här är roliga tips till dig som letar efter något speciellt. Allt från välbehövliga prylar till saker som egentligen bara är roliga och lite knasiga.

1. Upplev nostalgi med en Gameboy

Låt honom roa sig som när ni var små – med ett detta som liknar det klassiska Gameboy! Denna retrofavorit innehåller 150 roliga spel! Köp det här för 299 kronor.

2. Pizza-handduk

Visst gillar han väl pizza? Ta med pojkvännen till stranden – och häng en hel dag på den här coola och stora handduken. Handduken blir din för 199 kronor.

3. Bärbar badbalja

Älskar han att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du hans problem med den här badbaljan. Välj en fin färg och klicka hem den här.

4. Kylbrunn att gräva ner

Den här smarta kylbrunnen grävs ner i marken och håller upp till 24 burkar eller småflaskor kalla, samt en vinflaska. Här hittar du kylbrunnen.

5. Sällskapsspelet Lip Twister

Det här sjukt roliga spelet går ut på att svara på frågor och göra olika utmaningar – allt med en "lip twister" i munnen. Spelet blir ditt här.

6. Ölkran

Upplev fantastisk öl med den här ölkranen som har en ultraljudsteknologi, vilket ger den perfekta ölen. Du hittar dem i två olika storlekar här.

7. Smoothiemaker

Med den här smidiga smoothiemixern kan ni göra en vitaminboost på ett snabbt och enkelt sätt varje morgon. Köp den här.

8. Vattenflaska att fälla ihop

Den här vattenflaskan går att fälla ihop till mindre storlekar för att ta så lite plats som möjligt. Spana in den här.

9. Klädvikare som i The Big Bang Theory

Var lika smart som karaktären Sheldon Cooper. Med den här prylen blir det genast enklare att vika kläder! Det här är en anledning för att pojkvännen ska börja vika tvätten oftare. Du hittar den här.

10. Vibrerande nackkudde

Om ni ska på en långflygning eller resa i sommar, så kan ett stöd från nacken vara skönt. Denna vibrerar dessutom och blir därmed perfekt för avslappning. Kolla in den här.

11. Snug Rug Deluxe

Hur nice med en gosig filt som dessutom har ärmar? Denna filt är populär bland alla latmaskar och mysiga människor. Välj hans favoritfärg här.

12. Chokladbajs

Om du och din pojkvän har humor, så blir väl det här en rolig present. Dessutom är choklad gott ju. Du hittar den här hos Partykungen.

13. Whiskyglas

Detta glas har en topp i mitten som gör att drycken snurrar på ett sätt som framhäver aromerna. Här hittar du glasen.

14. Popcornmaskin i retrodesign

Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Kolla in popcornmaskinen här.

15. Flingdispenser

Bli av med de fula flingkartongerna. Perfekt present om han älskar mat, eller frukost. Du hittar dem här.

16. Snygga glas

Det kanske ser ut som om de här glasen ska tippa åt sidan, men det är bara den unika designen. Fin present, för alla behöver mer dricksglas. Klicka hem dem här.

17. Multiverktyg till grillen

Perfekt att ge bort som present till den som älskar att grilla. Köp verktyget här.

18. Ett sexigt sällskapsspel

Detta spel är ett av de mest köpta. Det innehåller 400 heta utmaningar och idéer för dig och din partner, som definitivt kommer att höja stämningen. Läs mer och köp spelet här.

19. Frysbart ölglas

Det här smarta glaset fryser snabbt när du stoppar det i frysen, och kan sedan hålla din öl eller annan dryck kall i flera timmar. Extra bra för sommaren och varma dagar. Klicka hem glaset billigast här.

20. Grillhink

Grilla vart du vill, när du vill! Här är en säker och portabel grill i form av en hink. Rolig och behövlig present till din pojkvän.

21. Ölhjälm

Det här är den perfekta partyhatten! Han kan ha två burkar och sedan dricka med hjälp av sugröret.

22. Cocktailset

Blanda drinkar som ett proffs med det här cocktailsetet som innehåller allt du behöver. 

23. Rolig powerbank

Alla borde ha en powerbank så man slipper paniken om batteriet tar slut. Här hittar du powerbanken.

24. Stålkuber för en kall dryck

De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter och späder ner din drink. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut.

25. Skärbräda med tryck

Är pojkvännen kanske mästaren av grill och kött? Då måste du ju klicka hem denna.

26. Sandfri handduk

Den här handduken är riktigt finurlig. Den har nämligen två lager, vilket gör att sanden åker ner under det översta lagret. 

27. Pryl för huvudmassage

Den här huvudmassören ger en grymt skön, rysande känsla och är perfekt för att lätta på spänningar och huvudvärk. Köp den för 99 kronor här.

28. Champagneglas med tryck

Ge denna fina gåva till din pojkvän – champagneglas med trycket "Together Forever". Här hittar du den gulliga presenten.

29. Monopol i Fortnite-version

Älskar din kille det populära datorspelet Fortnite? I så fall bör du slå till på det klassiska spelet Monopol som nu finns i en Fortnitevariant.

30. Pizza-maker

Bli ett proffs på pizza med hjälp av denna nödvändiga och smarta pryl! Perfekt om han gillar att stå i köket. 

31. Shaker med recept på

På tal om att göra egna drinkar så kan även denna vara till hjälp. Här hittar du den.

32. Massageapparat för nacke

Få inte bara nackstöd utan även vibrerande massage som kan mjuka upp muskler med denna vibrerande nackkudde. Den kostar bara 199 kronor

33. Magnetarmband

Håll reda på skruvar och spikar. Det här armbandet har en stark magnet som håller dem på plats! Poppis bland hantverkare och hemmabyggare.

34. Drinkbok

Den här roliga handboken innehåller både recept på 60 klassiska drinkar, och historien bakom drinkarna och rolig kuriosa. Boken kostar 149 kronor.

35. En egen chokladfontän

Tänk hur många härliga kvällar ni kan ha med denna chokladfontän. Här hittar du den.

36. Bok om skägg

I den här boken får du hela 200 sidor med tips och råd om skägg, och lite till.

Perfekt som present till den som älskar sitt skägg, eller bara vill veta hur man bäst tar hand om det. Kolla in boken här.

37. Hoodie med Bazinga som tryck

Låt han bli lika cool som Sheldon Cooper i The Big Bang Theory – som den här tröjan alltså är inspirerad av. Spana in den här.

38. Nördig mugg

Grym mugg för den som gillar att spela. Därav blir det en bra present! Kolla in den här.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!