Spabehandlingar och liknande på rea.
Unna dig eller någon du tycker om en behandling, som dessutom är på rea. - Foto: Let's Deal

10 skönhetsdeals att fynda idag – med minst 70 procent rabatt

Just nu har du chansen att fynda upplevelser och behandlingar med galen rabatt. De flesta kan klickas hem för bara några hundralappar.


Vad sägs om en lyxig dag på ett spa, eller en skönhetsbehandling eller två? Vi vet vart du kan hitta dem billigast. Men skynda dig, erbjudandena är tidsbegränsade och gäller bara till och med 30/5 2019. 

Det bästa av allt är att du får 20 procent extra rabatt om du använder koden "STUDENT2019". 

1. Spadag på Centralbadet

Hur skönt låter det inte med en heldag på ett lyxigt spa? På Centralbadet kan du koppla av med salongsbad, bastu, solterass, gym och kanske äta något gott i restaurangen. 

Erbjudandet hittar du här som just nu är nedsatt med 81 procent med koden "STUDENT2019". 

2. Filippinsk massage

Massage gör så mycket för dig och din kropp. Förbättra blodcirkulationen, gör hyn smidigare och mjuka upp stela muskler. Här kan du boka en helkroppsmassage till 70 procent rabatt

3. Microneedling

Behandlingar som microneedling har blivit riktigt populärt och uppskattat det senaste året. Nu har du chansen att prova på det själv! Här kan du boka en behandling med 50 procent rabatt och sedan 20 procent till med koden "student2019".

4. Kosmetisk tatuering av bryn

Du kan få snygga ögonbryn, som varar länge! Med denna deal får du alltså en kosmetisk ögonbrynstatuering med 3D hos Sofia Salong. Kolla in erbjudandet och boka tid här med 80 procent rabatt.

5. Hårborttagning med laser

Perfekt tillfälle att unna sig själv hårborttagning, nu inför sommaren! Testa hårborttagning med laser hos City Laserklinik. Med denna dealen som du hittar till nedsatt med 80 procent får du tre behandlingar.

6. Lyxig ansiktsbehandling

Det går aldrig fel med en ansiktsbehandling – och din hy kommer att tacka dig. Här får du en hel timme 75 procent billigare. Vanligtvis kostar det över tusen spänn!

7. Privat jacuzzi för två personer

Ta med dig din bästa vän eller den du håller kär, och unna er över en timmes avkopplande spa-stund hos Söderlings Pink Store. Kolla in den grymma dealen här. Du sparar hela 75 procent om du bokar nu, med rabattkoden "STUDENT2019".

8. Lash Lift

Lyft dina fransar! Den här typen av behandling böjer alltså dina fransar och håller i flera veckor. Just nu kan du få en behandling med 83 procent rabatt.

9. Nagelförlängning

Snygga naglar som håller är värda varenda krona. Just nu kan du komma undan riktigt billigt – med den här dealen sparar du 91 procent med koden "student20"

10. Klippning och Olaplex-behandling

Ge ditt hår ny energi inför sommaren – med en klippning och Olaplex-behandling hos Söders frisörsalong. Du kommer även få håret fönat och stylat. Du sparar 70 procent här

Sugen på att shoppa lite prylar? Missa inte 15 presenter som du kan köpa till dig själv.

/
Rea
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.