SMEG, solglasögon och hörlurar med bluetooth.
En galen rea är igång i helgen – här är fynden du kan klicka hem. - Foto: Let's Deal

25 sjuka deals att fynda – nedsatta upp till 70 procent

Den här galna rean vill du inte missa. Här är massor av populära prylar som du kan klicka hem till helt sjuka priser. Allt från kända märken till onödiga prylar.


Oavsett om du är ute efter något specifikt, eller bara vill se vad som finns ute på rean idag – så lär du hitta något som faller dig i smaken. Kanske något som du unnar dig själv, eller så hittar du en perfekt present till någon du tycker om. 

1. Trådlösa hörlurar

Här är en uppdaterad version av favoritlurarna från Aerpad. De lovar bättre ljud och längre batteritid. Klicka hem hörlurarna här för 199 kronor.

2. Metallsugrör

Det här är inte alls en konstig grej att klicka hem. Skippa plasten – dessa metallsugrör är både snygga och miljövänliga. De är nedsatta med 55 procent. Svenskarna älskar dessa, så passa på och klicka hem dem.

3. Uppblåsbar bubbelpool

Tänk vad mysigt att ha den här bubbelpoolen under svala sommarkvällar. Den går att bada i utomhus ner till -10 grader, vilket göra att den även funkar på vintern. Den är nedsatt med 40 procent här.

4. Smart väckarklocka

Med en väckarklocka som denna slipper du vrida på huvudet för att se vad klockan är, den här lyser upp i taket. Nedsatt med hela 59 procent. Du hittar den här

5. Aktivitetsarmband

Denna aktivitetsklocka räknar ditt blodtryck, antal steg, kalorier med mera. En perfekt klocka för dig med ett aktivt liv. Här kan du köpa den för 349 kronor och spara 51 procent.

6. Locktång

En locktång med keramisk yta vilket är mer skonsamt för håret. Här hittar du den för endast 399 kronor. Sjukt billigt ju!

7. Kalsonger från Calvin Klein

Ett set med tre par kalsonger från Calvin Klein, kan du klicka hem nedsatt från 626 kronor till 349 kronor. De är alltså nedsatta med 44 procent här.

8. Apparater från SMEG

Märket SMEG är kända för sina fina köksapparater. Nu har du chansen att klicka hem en brödröst eller vattenkokare med hela 41 procent rabatt.

9. Vinglas från Iittala

Just nu kan du klicka hem röd- eller vitvinsglas för bara 199 kronor. De kommer med snabb leverans också, hur bra är inte det! Spana in det grymma erbjudandet här.

10. Set med kastruller

Ett lyxigt kastrullset som egentligen kostar 3 499 kronor kan du nu få för 1 299 kronor istället. Spara 63 procent

11. Prickig klänning

Prickigt är riktigt trendigt i sommar! Därav blir den här klänningen ett givet val. Du hittar den nedsatt med 67 procent

12. Minimalistisk taklampa

Inred ditt hem med den här fina lampan – som bara kostar 699 kronor just nu.

13. Plånbok

Få plats med alla dina kort och eventuella kontanter i den här snygga plånboken. Den är nedsatt med 75 procent och kan klickas hem för under 100 spänn.

14. Stereohörlurar med bluetooth

Med 73 procent rabatt blir dessa hörlurar ett riktigt kap. De stänger ute annat ljud, täcker öronen bra och har automatisk pausfunktion vid inkommande samtal och liknande. Välj mellan svart eller vit.

15. Polariserade solglasögon

Nu är det verkligen tid för att klicka hem ett par bra solglasögon. Här hittar du flera olika modeller nedsatta med 67 procent – kan alltså klickas hem för under 100 kronor.

16. Somrig pyjamas

Den här söta pyjamasen finns i tre olika färger – och kostar bara 129 kronor idag med en rabatt på 57 procent.

17. Pormaskrengörare

Populär rengöringsapparat som tar bort pormaskar, orenheter och överflödig olja från huden. Den blir din här för 199 kronor. 

18. Maxikjol med hög midja

En lite längre kjol är väldigt trendigt i sommar. Denna finns i flera olika mönster – för bara 169 kronor.

19. Smartwatch

Denna smarta klocka håller koll på sömn, steg, notiser och annat viktigt. Nu kan du klicka hem den för 249 kronor.

20. Myggnät till dörrar

Detta myggnät blir perfekt att ha ut till altanen eller balkongen. Stäng de dumma myggen ute! Du hittar myggnätet här.

21. Den trendiga halmväskan

Väskor i den här stilen är sjukt eftertraktat i sommar. Här hittar du tre olika från bara 129 kronor.

22. Magnetisk väggkalender

Den här kalendern kan anpassas till dina eller ditt hushålls behov. Det är liksom som en whiteboard, som enkelt kan fästas på magnetiska ytor. Spana in den till sitt kanonpris på 149 kronor här.

23. Glas från Orrefors

Fina glas är alltid trevligt! Det kan ta en middagsbjudning till en helt ny nivå. Dessa kommer från märket Orrefors och är nedsatta med 57 procent.

24. Parfymen Heat

Unna dig, och utöka ditt badrumsskåp med Beyoncés parfym Heat. Du hittar den här för endast 199 kronor.  

25. Bäddset med hotellkänsla

Det finns inget som känns mer lyxigt än en nybäddad säng med nya lakan. Spara 50 procent på bäddsetet från LD Terry här

/
Rea
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!