Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

15 saker som höjer ditt hem – här kan du fynda allt på rea

- 27/06/2019, 16:31 -

Många älskar inredning – men vad man älskar ännu mer är chansen till fynd. Det vill säga möjligheten att klicka hem något på rea! Här är inredningsprylarna du bara måste ha.

Inredning på rea hos ellos

Gör ditt hem personligt med böljande tyger och färgklickar, eller någon robust möbel. Eller ja, vad som helst egentligen. Här är sakerna du bara måste ha i ditt hem! Det bästa av allt är att de är på rea. 

Glöm inte rabattkoden: 395725 för att få 25% rabatt på inredning från Ellos Home. Men det finns massa saker som till och med är nedsatt med mer än 25%. 

1. Ett drömmigt överkast

Överkast från Ellos

Ett enkelt överkast kan förändra hela känslan i ditt sovrum. Sedan ser det alltid fint och städat ut, och ger en hotellkänsla. 

Välj något som matchar dig och din stil! Här hittar du över 200 överkast för både enkel- och dubbelsängar.

2. Inred med mattor

Mattor från Ellos

Mattor i olika former och färger kan förändra intrycket av vilket rum som helst. Det ser både mysigt ut, och har en ljuddämpande effekt! 

Hos Ellos kommer du lätt hitta din favorit – här kan du kika bland hela 823 stycken. Den simpla mattan i grått är vår favorit, men det finns en massa andra att välja mellan. 

3. Posters och tavlor

Oavsett om du vill förmedla attityd eller ett konstintresse – så är tavlor eller posters ett absolut måste, annars känns hemmet liksom inte färdigt. Här hittar du hundratals olika motiv

4. Prydnadssaker

Här kan du gå helt bananas om du så vill, eller sträva efter ett minimalistiskt perspektiv med prydnader som också har en funktion. Som denna ananas till exempel, som också fungerar som smyckeskrin. Kolla in den och mycket annat här

5. Ljusstakar och lyktor

Levande ljus bidrar till så mycket, och visst är det mysigt! Man kan aldrig ha för många – så spana in det breda sortimentet här och klicka hem dina favoriter. 

6. Speglar i alla dess former

Speglar öppnar upp rummet, samtidigt som de såklart har sin menade funktion. Vår favorit, och en riktigt stor trend, är de runda väggspeglarna som syns överallt. Här hittar du massvis av speglar att fynda.

7. Krukor och vaser

Växter och grönt är alltid trevligt, och självklart behöver du ju något att ha dem i! Oavsett om det är plast eller inte. Spana in olika krukor och vaser och hitta det som passar dig.

8. Sänghimmel

En sänghimmel kan verkligen lyfta ditt hem – och bidra till en härligt drömmig känsla i sovrummet. Här kan du klicka hem en sänghimmel från Ellos.

9. Gardiner

Även gardiner förändrar ditt hem avsevärt. Antingen väljer du gardiner bara för att de är fina, eller för att de ska vara praktiska på något sätt – som mörkläggningsgardiner till exempel. Här kan du kolla igenom hela sortimentet.

10. Sittpuffar

Fotpallen till vänster är vår favorit – den har nämligen möjlighet till förvaring inuti! Spana in olika sittpuffar och fotpallar här.

11. En snygg hylla

Utnyttja kala väggar och häng upp smarta lösningar som hyllor. Här är två favoriter, som är riktigt populära. Du hittar dem och flera andra hyllor här.

12. Skåp

En maffig möbel som någon av dessa är helt rätt för att förvara saker i! Kolla in 48 olika skåp och hitta din favorit här.

13. Småförvaring

Förvara småsaker och annat viktigt i någon av dessa till exempel. Spana in olika förvaringslösningar här.

14. Små sidebord

Inred med bord och få mer yta. Hur fin är inte spegelkuben till exempel? Kolla in dem här.

15. Ljusslingor

Skapa livets mysfaktor med ljusslingor. Här finns flera att välja mellan.


Nyheter24