Herrparfymerna att satsa på 2019.
Herrparfymerna att satsa på 2019.

17 populära herrparfymer – för hösten 2019

Alla vill väl dofta gott! Kanske har du redan en favoritparfym, men ändå vill se vad som är nytt eller populärt. Här är herrparfymerna som trendar i höst.


En god doft kan få vem som helst på fall! Här är parfymerna som alla verkar älska, och som blir helt rätt för hösten. Dessa dofter kommer få dig att lyckas. 

Vi har tagit fram de bästa priserna med hjälp av Prisjakt, där du själv också kan jämföra olika butiker och se historik över priserna. 

1. The Scent från Hugo Boss

Den här kryddiga parfymen är en favorit när det kommer till herrparfym. En doft som håller länge. Hitta den till billigast pris här.

2. Le Male

Bara namnet och flaskan antyder att detta är en grym herrparfym. Ingår i den orientaliska doftfamiljen. Här kan du köpa den billigast.

3. Yves Sain Laurent L'Homme

Den här parfymen lanserades redan 2006, och har blivit populär nu på senare år. Innehåller både citrus, kryddiga noter, blommor och träiga ackord som skapar en maskulin men sensuell doft. Klicka hem den här.

4. Zlatans parfym

Den har parfymen kan du nästan inte ha missat! Och visste du att korken har två av Zlatans tatueringar ingraverade? Det här är en sportig och fräsch doft. Du hittar den här.

5. Spicebomb

Som namnet pekar på, så är det här är klart kryddig doft. Flaskan liknar en handgranat, vilken är en design vi sällan skådat förut. En sexig parfym som tjejerna älskar. Här hittar du den coola flaskan.

6. Bleu De Chanel

Det här är en modern och vågad doft, med noter av trä och syrliga frukter. Spana in den populära parfymen här.

7. Noir Edp Tom Ford

Modeskaparen Tom Ford har även flera kända dofter, som denna vid namn Noir. Doften håller länge och doftar fräscht maskulint och kryddigt. Du hittar den här.

8. Sauvage från Dior

Visste du att denna parfym lanserades redan på 60-talet? Sedan dess har det varit en solklar favorit. Nu har du chansen att klicka hem en stor flaska under tusenlappen.

9. Invictus Paco Rabanne

Bara flaskan antyder att detta är en riktig vinnarparfym. Toppnoterna består av grapefrukt och blandas sedan med bland annat jasmin – fräscht helt enkelt! Här hittar du den snygga flaskan.

10. The One for Men

Namnet säger väl sig självt – det här ÄR parfymen för män. Du hittar den billigast hos Prisjakt.

11. Acqua Di Gio

Den här parfymen finns i flera olika storlekar, ända upp till 200ml. Parfymen doftar fräscht och blir perfekt för sommaren och solsemestern. Här hittar du den till bäst pris.

12. Eros från Versace

Visste du att Eros är den grekiske kärleksguden? Bara det säger en hel del om denna parfym. Enligt Versaces egna beskrivning passar den här passionerade män. Spana in den här.

13. One Million från Paco Rabanne

Det här är en omåttligt populär parfym! En maskulin doft, som kan attrahera folk omkring dig. Du hittar den billigast hos Prisjakt.

14. Only the Brave

Även män kan lukta fruktigt och fräscht! Flaskan för den här parfymen är dessutom sjukt snyggt. 

15. La Nuit De L'Homme

Den här parfymen har en orientalisk karaktär som återspeglar självsäkerhet, karisma och styrka. Kort sagt doftar den bland annat vanilj, citron och kardemumma. Mums! Kolla in den här.

16. Stronger with You

Enligt parfymens beskrivning är detta en stark och självständig doft skapad för den moderna mannen på jakt efter sin moderna kvinna. Här hittar du parfymen billigast.

17. Gentle Men's Care

Det här är en relativt ny parfym, som snabbt klättrat sig upp på topplistan. Doften inleder med noter av apelsin och solvarma päron. I hjärtnoterna hittas lavendel, kryddig kardemumma och en hint av violblomma, vilket övergår till basnoter av manlig och rökig kaschmirträ, sandelträ och dov ambra. Spana in doften här.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!