- Foto: Här är veckans rea och prylarna du kan fynda.

Här är rean du inte vill missa – 19 prylar nedsatta i pris

Det är mycket utförsäljningar som pågår just nu, i samband med att sommaren tar slut och hösten tar vid. Här är våra favoriter från rean.


Just nu kan du hitta allt från teknik till sneakers – för grymma priser. Vi har scrollat igenom internet åt dig och samlat de bästa kapen för veckan. Hos Prisjakt kan du se prishistorik och jämföra olika butiker, för att få fram det bästa erbjudandet eller priset. 

1. Herrskjorta från Gant

En stilig skjorta är helt rätt för alla finare tillfällen. Finns i sju olika färger. Här hittar du den nedsatt med 40 procent.

2. Högtalare från LG

Ännu en smart högtalare med Google-assistans, denna gång från det kända märket LG. Hitta den till outlet-pris här.

3. Apple AirPods

Är du sugen på att klicka hem Apples populära trådlösa hörlurar? Då vill du såklart hitta dem till billigast pris! Du kan spana in det här.

4. Apple TV

På tal om produkter från Apple. Denna Apple TV med 32GB kan du köpa här från 1 549 kronor. Smart pryl som tar streaming till en ny nivå.

5. Designerlampa

Den här lampan är riktigt populär i inredningsvärlden. Det bästa av allt är att den är nedsatt i pris i veckan – och blir din för 559:- 

6. Hörlurar till träningen

Unna dig ett par trådlösa lurar, perfekta för gymmet till exempel. Du hittar dem här från 479:-

7. Tile Tracker

Känner du någon som alltid tappar bort sina nycklar eller liknande, eller är du den personen själv? Då måste du köpa den här smarta trackern från 349:-

8. Smart Watch från Samsung

Denna smartwatch från Samsung är riktigt snygg! Just nu är den nedsatt i pris här.

9. Klassiska Vans

Den här kända skon kommer från Vans – 594 kronor här. Många älskar dem för sin bekvämlighet.

10. Hugo Boss The Scent

Den här kryddiga parfymen är en favorit när det kommer till herrparfym. En doft som håller länge. Hitta den till billigast pris här.

11. Sneakers från Adidas

Adidas Gazelle är en riktig klassiker som passar den som vill ha en sko med retrolook. Du kan klicka hem den här.

12. Dyson Supersonic

Den här populära hårfönen är nedsatt i pris just nu. Hårfönen är lätt att använda och har massor av trevliga funktioner. Du hittar den här.

13. Espresso Dricksglas

De här glasen tål både kalla och varma drycker – och är perfekta som vanliga dricksglas. Du kan spana in olika butiker och dess priser hos Prisjakt.nu. Den här veckan är de nedsatta till 249:-

14. Överkast

Ett enkelt sovrum känns genast lyxigt med ett fint överkast över sängen. Just detta överkast finns i hela fyra olika färger – och du hittar det här från 200:-

15. Apparat för nackmassage

Har du ont i nacken, eller vill du bara unna dig lite vardagslyx? Då bör du klicka hem den här massageapparaten som blir din för 1 595:- 

16. Stolar från Ellos

Den här stolen finns i flera olika färgkombinationer – så du kan lätt välja den som matchar ditt hem. Spana in dem här till ett kampanjpris på 349:-

17. Ljusstake från Klong

Den här vackra ljusstaken kommer från märket Klong och blir ett fint blickfång i hemmet. Här kan du köpa den.

18. En smart våg

Om du lika ska ha en våg hemma – så kan du ha en smart våg som håller ordning på siffrorna i en app, direkt i din telefon. Spana in den här.

19. Söta sneakers från Puma

Så snyggt att bära sneakers med i denna design. Denna modell kan du spara över 100 kronor på här.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
Rea
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!