Här är populära produkter som tar hand om din hy.
Här är populära produkter som tar hand om din hy.

25 populära hudvårdsprodukter – som räddar din hy

Ibland behöver ens hy det där lilla extra! Här är produkterna som många tycker om och därmed är högt på topplistan just nu.


Ta hand om din hy, för det är den väl värd! Bra hudvård kan dock vara ganska dyr, därför har vi tagit fram de populäraste produkterna – och de allra bästa priserna. Vissa är nedsatta i pris och kan fyndas riktigt billigt. 

De bästa priserna och butiksinformationen är taget från Prisjakt, där du själv också kan jämföra och bevaka både lagerstatus och priser. 

1. Peeling från Maria Åkerberg

Den här enzympeelingen exfolierar med papayaextrakt som löser upp orenheter. Den passar även den känsligaste hyn. Du kan köpa den för 179:- här.

2. Lermask

Den här ansiktsmasken från L'Oréal är riktigt populär och kostar dessutom bara 79 kronor.

Innehåller bland annat eukalyptus som hjälper till att lösa upp porer och matta ner huden. Här hittar du masken.

3. Jojobaolja

Jojobaolja är en riktig universalprodukt som passar alla hudtyper. 

Den är balanserande och rejält återfuktande för hyn men täpper inte till utan löser istället upp gammalt talg som annars kan ge upphov till finnar. Klicka hem oljan här.

4. Dagkräm från Indy Beauty

Ta hand om din hy redan på morgonen, som med en dagkräm som denna. Självklart är det den populära influencern Therese Lindgren som står bakom märket. Du hittar den billigast här.

5. Eight Hour Cream

Även den här produkten från Elisabeth Arden har blivit hyllad länge. Vissa säger till och med att den är legendarisk. Det är en dryg och effektiv produkt som fungerar på typ alla torra områden.

6. Matt dagkräm

För knappt 50 kronor får du en återfuktande dagkräm – som även gör ansiktet matt! Perfekt för den som lätt blir glansig eller får oljig hy under dagen. Oparfyrmerad och täpper ej till porerna.

7. Intensiv nattkräm

Se till att vårda hyn även när du sover! Här är en dryg nattkräm, som bara kostar ungefär 70 spänn.

8. Serum

Ge ditt ansikte ett hälsosamt glow! Efter att du använt det här serumeti din rutin kan du uppleva hyn som slätare med den där extra lystern. 

9. Sminkborttagningen Bioderma

Just den här produkten blev riktigt populär bland amerikanska youtubers för flera år sedan, och den hänger fortfarande kvar bland topplistorna. 

10. Cethaphil

Cetaphil, som du hittar här är ett prisvärt hudvårdsmärke som funnits hur länge som helst. Den rengör på djupet, tar bort ditt smink och återfuktar samtidigt. Passar alla hudtyper utan att täppa till porerna.

11. Ögonkräm från Vichy

Pigga upp området runt ögonen med den här produkten från Vichy. Den lena konsistensen skapar en sammetslen finish, som inte blir blir klibbig.

12. Återfuktande sheetmask

Visste du hur bra avokado är för kroppen? Här är en sheetmask med just den ingrediensen. Återskapa hudens glöd och klicka hem den här

13. Face Scrub från Aco

Att skrubba ansiktet kan vara lite väl hårt, beroende på vad du har för hudtyp eller om den är känslig. Det är därför viktigt att använda något skonsamt, som liksom inte river upp hyn. Som den här från Aco.

14. Ekologisk tvål

L:A Bruket är kända för sina väldoftande och naturliga produkter. Den här tvålen fungerar både för händerna och för kroppen!

15. Urtekram

Som du ser på den här flaskan så är tvålen ekologisk, inte testad på djur, utan hormonstörande eller syntetiska tillsatser. Riktigt billig också, knappt 50 spänn här.

16. BHA Liquid Exfoliant

Denna exfoliering från Paula's Choice har blivit en riktig populär produkt. Den exfolierar både på hudens yta och inuti porerna och passar därför perfekt för den som lätt får pormaskar och orenheter. Du hittar den här för 129:- 

17. Produkt från The Ordinary

Märket The Ordinary har prisvärda och effektiva produkter. Denna innehåller AHA-syran mjölksyra och återfuktande hyaluronsyra. Den kostar bara 72:- här.

18. Glow Mud Cleanser

Använd denna rengöring efter att du tagit bort sminket för att verkligen rengöra på djupet. Den innehåller glykolsyra som ger en varsam exfoliering och lera som drar ut orenheter. Du hittar den här för 223:-

19. Daglig exfoliering med Dermalogica

Ja, detta märkes produkter är lite dyrare, men så värt det. Denna klassiker är ett risbaserat enzympulver som aktiveras vid kontakt med vatten. 

Den exfolierar bort gamla hudceller och ger hyn lyster och jämnhet. Det bästa priset hittar du här.

20. Pads från Exuviance

Dessa pads är perfekta att använda på morgonen för att preppa huden. De innehåller fuktgivande PHA-syra och antioxidanter som skyddar mot fria radikaler. Här hittar du padsen för 279:- 

21. Sockerskrubb

Denna veganska peeling från koreanska Klairs skrubbar bort döda hudceller med socker samtidigt som den återfuktar torra partier. Du hittar den till bäst pris här.

22. Toner från Pixi

Den har en peelande effekt som gör huden strålande, samtidigt som aloe vera lugnar och mjukgör. Här hittar du bäst pris på tonern.

23. Guldkräm från Peter Tomas Roth

Den här skimrande krämen är både vårdande och ger en fantastisk strålande hy tack vare äkta guldpigment samt ljusreflekterande teknik. Använd den över hela ansiktet eller som highlighter! Den kostar 434:- här.

24. Bubbelmask

Den här djuprengörande bubbelmasken är en sheet mask som skapar ett slags skum över hela ansiktet. Ser roligt ut och fungerar väldigt bra!

25. Peel Off-mask

Något som är bra att lägga en gång i veckan är en peel off mask. Denna mask är djuprengörande samt förebygger orenheter och återfuktar. 

Använd denna och avsluta med en återfuktande kräm eller sheetmask. Här blir den din för 247 kronor.


Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!