Är du en av dem som har ont om pengar i januari månad? Ingen fara – vi har samlat butikerna med bäst rea jus nu!
Är du en av dem som har ont om pengar i januari månad? Ingen fara – vi har samlat butikerna med bäst rea jus nu! - Foto: Shutterstock

Ont om pengar i januari? Här är bästa rean att spana in

Rea, rea, rea. Massor av butiker har rabatter och erbjudanden i januari – perfekt eftersom att många plånböcker ekar tomt. Spana in våra favoriter här!


Passa på att göra fynd inför våren 2020, shoppa de där prylarna du inte fick i julklapp eller varför inte bara stilla ditt shoppingbehov till lägsta möjliga pris?

Vilka butiker har rea och utförsäljning i januari? Här nedan hittar du våra 9 favoritbutiker online*.

Våra favoriter

Man of a kind

Nelly

Bubbleroom

NA-KD

Gymgrossisten

Ur & Penn

Lyko

iDeal of Sweden

Members

Man of a kind

Vår favoritbutik när det kommer till mode för honom. Man of a kind har stor vinterrea. Shoppa lyxiga varumärken med upp till 40 procent rabatt. Klicka här för att komma till rean.

Nelly

Nelly har allt när det kommer till mode för henne – jackor, klänningar, accessoarer, skor och smycken. Spara upp till 70 procent på massor av kända märken. Klicka här för att komma till rean.

Bubbleroom

Även hos Bubbleroom kan du göra superfynd med upp till 70 procent rabatt. Passa på att shoppa studentklänningen eller en balklänningen redan nu. Klicka här för att komma till rean.

NA-KD

Det har aldrig varit så billigt att shoppa trendiga mode för henne. Just nu halva priset på stora delar av sortimentet hos vår favorit NA-KD. Klicka här för att komma till rean.

Gymgrossisten

Gymgrossisten har stor rea på massor av bästsäljare under januari månad. Passa på att köpa dina favoriter till kraftigt rabatterade priser. Proteinpulver, proteinbars, träningskläder och träningsredskap. Klicka här för att komma till rean.

Ur & Penn

Hos Ur & Penn får du just nu upp till 70 procent på grymt snygga smycken och klockor. Välj bland lyxiga klockor från GANT eller vackra smycken i äkta guld. Klicka här för att komma till rean.

Lyko

Skönhet för både honom och henne. Här får du upp till 50 procent rabatt på kända märken och nyheter. Klicka här för att komma till rean.

iDeal of Sweden 

Unna dig själv ett nytt mobilskal! Nedsatta priser på massor av nyheter från iDeal of Sweden. Du får dessutom just nu 3 för 2 på hela sortimentet. Klicka här för att komma till rean.

Members

Här gör du superfynden! Members är butiken som ger dig nya erbjudanden varje dag. Spara upp till 89 procent rabatt på kampanjer från lyxiga varumärken. Klicka här för att komma till rean.


*Vi reserverar oss för att rean kan ha tagit slut innan vi har hunnit plocka ner butiken. 

Vill du ha fler tips? Här kan du läsa om de mest populära prylarna i butik just nu!

/
Rea
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!