KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Handlat på delbetalning? Här är nya lösningen som gör succé!

- 20/01/2020, 17:20 -

Delbetalningar och kreditkort är i dag några av de vanligaste betalningsmetoderna. Det är en trygghet, men på något vis blir det alltid dyrare än du tänkt...

Handlar du ofta online och väljer att “Betala senare” med hjälp av en delbetalning? Då finns det en risk att du betalar mer än du behöver. I kredit-träsket är det lätt att missa höga räntor och fakturaavgifter. Med nya succélösningen Anyfin kan du sänka räntan och betala mindre. Här kan du kolla hur mycket du skulle kunna spara varje månad.

Anyfin ger inte ut några nya lån. De hjälper dig att sänka räntan på befintliga delbetalningar och kreditkortsfakturor upp till 200 000 kr. Du ansöker kostnadsfritt och flyttar dina krediter via Mobilt ID. Kolla hur du gör här

Anyfin köper din skuld och ger dig lägre ränta. Se hur mycket du kan sänka din ränta redan nu.

Vad är en kredit egentligen?

En kredit är en förlängd betalningsperiod där du betalar en avgift eller räntekostnad. Vi vet hur lätt det är att hamna i skuldfällan genom att välja en lösning där du sedan skjuter upp din betalning, utan att tänka på hur dyrt det kan bli i slutändan...  Hur mycket kan du spara varje månad?

Om det bara rör sig om 39 kr åt gången för att förlänga betaltiden är det lätt att tänka "det är så lite pengar", men det blir dyrt i längden när du börjar betala av till en hög ränta – onödigt! Du vill ju hellre lägga de pengarna i sparkassan till den där resan, eller hur? 

Ansök i dag och se vad du skulle kunna spara! Testa Anyfin redan nu.