Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Bästa butikerna online – att spana in om du sitter i karantän

- 18/03/2020, 10:59 -

Passa på att göra fynd online som kan underlätta tristessen hemma i karantän. Sällskapsspel, roliga prylar, allt till hemmagymmet, hemmakontoret och bästa rean på kläder och skönhet för både honom och henne.

Passa på att göra fynd online som kan underlätta tristessen hemma i karantän. Sällskapsspel, roliga prylar och allt till hemmagymmet.

Vilka butiker har bäst erbjudanden och utbud i tider av virus och självkarantän? Här nedan hittar du våra 9 favoritbutiker online*.

HÄR ÄR VÅRA FAVORITER

Gymgrossisten

Adlibris

Lyko

Clas Ohlson

Partykungen

Bubbleroom

Man of a kind

Kronans Apotek

Members

GYMGROSSISTEN

Gymgrossisten har allt du behöver i dessa tider, det vill säga allt för hemmagymmet. Du behöver få utlopp för din energi och gymmet är stängt. Här kan du shoppa proteinpulver, proteinbars, träningskläder och träningsredskap. Du hittar även flera av dessa prylar på rea. Klicka här för att komma till butiken.

ADLIBRIS

Se till att bunkra upp på underhållning. Sällskapsspel, spännande böcker, pussel, pyssel. Eller varför inte börja skriva dagbok? Adlibris har dessutom fortfarande sin bokrea igång, så du kan definitivt göra grymma fynd. Klicka här för att komma till rean.

LYKO

Passa på att shoppa allt du behöver för ett riktigt lyxigt hemmaspa. Varför inte bjuda över brudarna och träna på att få till den perfekta eyeliner-vingen eller Hollywood-lockarna? Här hittar du skönhet för både honom och henne, samt massa bra erbjudanden på kända märken och nyheter. Klicka här för att komma till butiken.

CLAS OHLSON

Här hittar du allt du behöver för att hotta upp hemmakontoret. Du kan också passa på att ta tag i dina hemmaprojekt eller bunkra upp med produkter som är bra att ha hemma. Klicka här för att komma till butiken.

PARTYKUNGEN

Som sagt, underhållning är viktigt. Hos Partykungen kan du räkna med att hitta roliga, smarta och onödiga prylar som underlättar i dessa tider.  Klicka här för att komma till butiken.

BUBBLEROOM

Slipp gå ut i stora folkmassor för att klicka hem de senaste trenderna – shoppa direkt från soffan! Hos Bubbleroom kan du just nu göra superfynd med upp till 70 procent rabatt. Passa på att shoppa studentklänningen eller en balklänningen redan nu. Klicka här för att komma till rean.

MAN OF A KIND

Vår favoritbutik när det kommer till mode för honom. Man of a kind har stor rea och utförsäljning. Shoppa lyxiga varumärken med upp till 40 procent rabatt. Klicka här för att komma till rean.

KRONANS APOTEK

Shoppa läkemedel och andra bra-att-ha-hemma-grejer online. Slipp folkmassorna och klicka hem allt du behöver redan nu. Handsprit och handtvål. Klicka här för att komma till butiken.

MEMBERS

Här gör du superfynden! Members är butiken som ger dig nya erbjudanden varje dag. Spara upp till 88 procent rabatt på kampanjer från lyxiga varumärken. Klicka här för att komma till rean.


*Vi reserverar oss för att rean kan ha tagit slut innan vi har hunnit plocka ner butiken. 

Vill du ha fler tips? Spana in vår guide: Här hittar du grymma matkassar.

Nyheter24