Ansiktskrämer Black Week
Ansiktskrämer Black Week - Foto: Dean Drobot/Shutterstock

25 procent rabatt på ansiktskrämer under Black Friday

Vilka ansiktskrämer kan du fynda till bäst pris under Black Week och Black Friday? Vi har listat de bästa erbjudandena på ansiktskrämer från olika varumärken och prisklasser.


Filorga Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream – 25% rabatt 


Passa på att fynda denna dyrgrip från Filorga för 25% rabatt för medlemmar under Black Week. En dagkräm med absolut korrigering av rynkor. Krämen innehåller kollagen och inkapslad hyaluronsyra som synbart fyller ut markerande rynkor. En storfavorit hos många skönhets-junkies! Du hittar den här.

Clarins Multi-Active Day Cream – 20% rabatt


Om du är på jakt efter en ny härlig, lyxig dagkräm kan du klicka hem Clarins Multi-Active Day Cream för 20% rabatt under Black Week. Denna dagkräm från Clarins innehåller antioxidanter som hjälper huden att stå emot hektiska och stressiga dagar. Passar allra bäst för torr hud. Köp den här!

Lumene Nordic-C Day Cream – 25% rabatt


Dagens (23/11) Black Week Deal på Åhléns erbjuder 25% på hela sortimentet från Lumene. Denna dagkräm är både lystergivande och skyddar mot solens skadeverkningar. Formulan innehåller både fröolja, frötext och vitaminerna B5, C och E. Passa på att fynda din dagkräm från Lumene till ett superpris!  Klicka hem den här!

Ole Henriksen C-rush Brightening Double Cream – 20% rabatt

Om du är lite mer för lyxvarianterna när det kommer till ansiktskräm kan du passa på att fynda denna godbit från Ole Henriksen under Black Week. En ansiktskräm som kan användas både dag och natt. Återfuktar i upp till 24 timmar och passar dig med lite extra torr hud. 20% rabatt under Black Week – du hittar den här.

Eucerin Hyaluron – Filler+Elasticity Night Cream – 25% rabatt

En perfekt nattkräm för mogen hud som blivit tunnare och mer känslig med åren. Krämen gör huden mer motståndskraftig och bidrar till ökad produktion av kollagen i huden. Låt den här härliga nattkrämen göra jobbet medan nu njuter av en god natts sömn. Hos MEDS kan du fynda den för 25% rabatt under hela Black Week. Köp den här!

Estée Lauder DayWear – 20% rabatt

Vill du fynda en lite exklusivare ansiktskräm ska du kika in Black Week hos NordicFeel. Denna godbit är perfekt för normal hud. Innehåller vitamin C och E och som gör huden mjuk och spänstig. Denna dagkräm från Estée Lauder har en fräsch doft av gurka och innehåller SPF15 som skyddar huden från solens farliga strålar. Fynda den för 20% rabatt här


*Priserna kan komma att förändras under veckans gång

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.