Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Mio Black Friday deals – upp till halva priset

Än är det inte Black Friday, men Black Week är i full gång hos Mio. I denna artikel listar vi de bästa Black week erbjudandena. Mio har det mesta inom möblemang och inredning. Vem vill inte ha en bra deal på sådant? Dessa erbjudanden får du inte missa.


Mio Black Friday deals med upp till halva priset. 


Köp din soffa på Mio under Black Friday
Mio har många fina soffor i olika varianter, material och färger. Under Black Week kan du också fynda bäddsoffor och dagbäddar.
Pris från: 3995 kr. Shoppa här.Mio Matgrupp
Mio har matgrupper för alla olika behov. Här kan du just nu fynda matgrupper för den lilla ettan eller stora matsalen. Behöver du ett nätt bord med många platser? Eller ett bastant ekbord med plats för hela familjen? Mio har garanterat det du är ute efter.
Pris från: 2795 kr. Shoppa här.


Sängar på Black Friday erbjudande
Hos Mio kan du nu fynda en säng för en god natts sömn. Här finns det sängar för hela familjen i alla olika storlekar. Du kan även köpa sänggavlar för fina priser.
Pris från: 3595 kr. Shoppa här.

Black Friday kampanj på mattor hos Mio
Mattor kan bli en dyr historia. Därför är det så bra att du nu kan shoppa dem på Black Week kampanj hos Mio. Hos Mio finner du mattor i olika storlekar, till alla rum.
Pris från: 79 kr. Shoppa här.

Avlastningsbord hos Mio
Avlastningsbord, skänkar och sideboard är lika snyggt som funktionsvänligt i hemmet. Hos Mio kan du nu göra superklipp på dessa typer av möbler.
Pris från: 229 kr. Shoppa här.

Barnmöbler på Black Friday Kampanj
Nu kan du som förälder passa på att shoppa fina möbler till barnrummet. Barnmöbler som sängar, stolar, fåtöljer och en massa fin förvaring finns givetvis också hos Mio. Nu till en riktigt bra Black Friday deal.
Pris från: 250 kr. Shoppa här.

Black Week erbjudande på lampor
Man kan nästan inta ha för mycket lampor hemma, speciellt inte under denna mörka tid. Mio har ett superstort sortiment av lampor och ljusslingor. Just nu kan du fynda både taklampor, ljusslingor, bordslampor och vägglampor. Vad behöver du hemma hos dig?
Pris från: 29 kr. Shoppa här.

Rabatterna uppdateras löpande under veckan och priserna kan komma att ändras.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.