Black Friday robotdammsugare
Black Friday robotdammsugare

Robotdammsugare: Hitta de bästa Black Friday fynden här

År efter år ligger robotdammsugaren på topplistan över de mest köpta julklapparna. Antagligen för att den är så smidig och alla vill ha en. Vi har samlat ihop de bästa black friday 2021 erbjudandena på robotdammsugare här.


Robotdammsugarna äro de många under julgranarna år efter år. Kanske för att det är extremt skönt att bara kunna lämna lägenheten eller huset, starta dammsugaren och komma tillbaka till ett fräscht nystädat hem. Ja den känslan är oslagbar och det är säkert därför som robotdammsugarna har blivit så populära de senaste åren. Man blir glad av att ge bort en och man blir glad av att få en. Unna dig eller någon du känner en robotdammsugare. Vi har gjort lite efterforskning åt dig och hittat robotdammsugarna med de bästa black friday rabatterna här.


Robotdammsugare med de bästa black friday rabatterna

Roborock S5 MAX, 3490:-

Roborock från webhallen är en kvalitétsdammsugare med snygg stilren design. s5 MAX är en uppdaterad version av Roborocks S5 som är Sveriges mest sålda robotdammsugare. Den är tyst, effektiv och både dammsuger och våttorkar ditt golv. En riktigt prisvärd robotdammsugare för att slippa städa igen. Finns även i svart. Ta del av Black Friday erbjudandet här. 


Neato Robotics Botvac D7, 5490:-

Neato Robotics robotdammsugare är en mycket intelligent laserdammsugare. Den är uppbyggd på en LaserSmart™-teknik som läser av och kartlägger hela ditt hem och skapar en planritning som roboten följer. Den rör sig i logiska raka linjer istället för ett slumpmässigt mönster som många andra robotdammsugare. Med laser kan den till och med rengöra i mörkret. Den är under Black Friday nedsatt från 5490:-. Du sparar alltså 1300 kronor. Ta del av Black Friday erbjudandet här. 

Sauber SB2, 2469:-

Är man trött på att dammsuga kan man komplettera din vanliga dammsugare med en robotdammsugare. Sauber SB2 är särskilt effektiv för stora ytor och kommer fram överallt. Robotdammsugaren kan arbeta i 120 minuter innan den behöver laddas. Du kan även styra roboten runt i ditt hem om du vill det då en smart fjärrkontroll medföljer. Priset är nedsatt från 3415:-. Du sparar alltså drygt 1000 kronor. Ta del av Black Friday erbjudandet här. 

IROBOT Roomba i7150, 5390:-

Om du är ute efter riktiga black friday fynd är du helt hemma med Irobot Roomba robotdammsugare. Den är nedsatt från 7999:-. Du sparar alltså 2 600 kronor. IROBOT robotdammsugare är en dansk teknisk genialitet som är optimerad för platta golvytor men är utvecklad att ta sig fram överallt. När den är fulladdad kan roboten köra i 75 minuter. Och det tar bara 90 minuter att ladda den fullt igen. Den har en smart "virtuell vägg" -funktion, där du specificerar ett område, till exempel en dörröppning. När robotdammsugaren kommer till den virtuella väggen kör den automatiskt åt en annan riktning.Ta del av Black Friday erbjudandet här. 

ELECTROLUX PI92-6DGM, 5390:-

Electrolux PI92-6DGM robotdammsugare är en vass kandidat att ta sig ann dammansvaret i ert hem. Den har ett grymt laser- och kamerabaserat system som kartlägger rummet och läser av möbler och andra objekts placering och anpassar städningen efter det. Den kommer åt trånga utrymmen och rengör hörn och kvanter på ett enkelt sätt med en speciell borste. Robotdammsugarens orginalpris är 6490:-. Ta del av Black Friday erbjudandet här. 

ECOVACS DEEBOT OZMO 920, 4935:-

Ecovacs robotdammsugare har allt du förväntar dig av en robotdammsugare, och lite till. Så mycket som 240 minuter i batteritid, wi-fi uppkoppling och timerfunktion. Den slår dina konkurrenter på många plan och är väldigt prisvärd. Robotdammsugarens orginalpris är 6499:-. Ta del av Black Friday erbjudandet här. 


*Priser kan komma att ändras

Bildkälla: Andrew Angelow/Shutterstock 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!