Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Bäst i test: Värmeborste – de 5 bästa borstarna

varmeborste Black Friday
varmeborste Black Friday.

En värmeborste är ett perfekt verktyg för dig som vill skapa lösa lockar, volym eller en slät frisyr på bara några minuter. En varmluftsborste är en bra investering för dig som vill skapa en glamourös look på nolltid. Det finns några riktigt bra värmeborstar på Black week kampanj. Vi listar dem här nedan.


Läs mer


5 bästa värmeborstarna på Black Friday kampanj

1. Babyliss Värmeborste 20% rabatt
Otroligt smidig och snabbt uppvärmande värmeborste från Babyliss. Får håret att se frissfritt ut och ger riktigt härlig volym. Definitivt en varmluftsborste att lägga på önskelistan! På Elevens Black Friday kampanj kan du nu fynda denna värmeborste från Babyliss. Den blir din för 319 kr här. 

2. BaByliss Belis Big Hair Värmeborste

Denna värmeborste är en blandning mellan en rundborste och en locktång. Med detta verktyg kan du enkelt få volym och frissfritt hår. Den snabba torktiden och möjligheten att använda kalluft gör att denna värmeborste från BaByliss är riktigt prisvärd. Klicka hem den här.

3. Revlon varmluftsborste
Med denna borste kan du föna håret torrt och få ett trasselfritt svall med en slät yta, say goodbye to frissigt hår! Det bästa är att du just nu kan köpa den på Black Friday kampanj till ett ruggigt bra pris! 
Köp borsten här.

4. Ghd värmeborste på Black Friday kampanj
Få ditt våta hår torrt på nolltid med denna värmeborste från Ghd. Den skapar volym, en slät yta och adderar glans till alla matta hår. Ett bra köp för den som vill skapa en fin frisyr snabbt. Köp den här.

5. BaByliss värmeborste
BaByliss varmluftsborste i modellen Velvet Orchid Hot Air Styler ger ditt hår maximal volym och lösa lockar om så önskas. Man kan antingen böja topparna, skapa volym och lockar. Ett verktyg alla behöver. Du hittar den här.

Foto: Evgeny Atamanenko / shutterstock

Rabatterna uppdateras löpande under veckan och priserna kan komma att ändras.

Spana in ännu fler Black Friday deals här.


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.