KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Värmeborste – de 5 bästa Black Friday kampanjerna

- 25/11/2020, 15:00

En värmeborste är ett perfekt verktyg för dig som vill skapa lösa lockar, volym eller en slät frisyr på bara några minuter. En varmluftsborste är en bra investering för dig som vill skapa en glamourös look på nolltid. Det finns några riktigt bra värmeborstar på Black week kampanj. Vi listar dem här nedan.

varmeborste Black Friday


5 bästa värmeborstarna på Black Friday kampanj

Babyliss Värmeborste 20% rabatt
På Elevens Black Friday kampanj kan du nu fynda denna värmeborste från Babyliss. Den blir din för 599 kr. Köp borsten här.


Black Friday kampanj på Björn Axén Magic Style Brush 
Denna värmeborste är en blandning mellan en rundborste och en locktång. Med detta verktyg kan du enkelt skapa lockar och volym. Håret blir glansigt efter ett drag. Värmeborsten blir din för 561 kr. 
Köp den här.

Revlon varmluftsborste
Med denna borste kan du föna håret torrt och få ett trasselfritt svall med en slät yta. Just nu kan du köpa den på Black Friday kampanj och den blir din för 447 kr.
Köp borsten här.

Ghd värmeborste på Black Friday kampanj
Få ditt våta hår torrt på nolltid med denna värmeborste från Ghd. Den skapar volym, en slät yta och adderar glans till alla matta hår. Ett bra köp för den som vill skapa en fin frisyr snabbt. Just nu är den på 10% Black Friday kampanj och den blir din för 1531 kr.
Köp den här

Remington värmeborste
Remingtons varmluftsborste ger ditt hår maximal volym och lösa lockar om så önskas. Man kan antingen böja topparna, skapa volym och lockar. Ett verktyg alla behöver. Remingtons värmeborste blir din för 349 kr.
Köp den här.

Foto: Evgeny Atamanenko / shutterstock

Rabatterna uppdateras löpande under veckan och priserna kan komma att ändras.

Spana in ännu fler Black Friday deals här.