KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Trådlösa hörlurar – 4 riktigt bra Black Friday erbjudanden

- 25/11/2020, 16:42 -

Är det dags för nya trådlösa hörlurar? Passa på att göra ett riktigt fynd under Black Friday. Vi har handplockat 4 grymma trådlösa hörlurar med sjukt bra rabatter.

4 grymma hörlurar du kan fynda under Black Friday

Om du ska göra ett riktigt bra kap under Black Friday är det helt enkelt de dyra produkterna du ska satsa på! Som exempelvis trådlösa hörlurar. Varför lägga flera tusenlappar på ett par hörlurar? Passa på och köp nya under Black Friday.

Vi har gjort jobbet åt dig och listat 4 riktigt bra trådlösa hörlurar med de bästa rabatterna. Spana in de här godbitarna!

Jaybird Vista – 841 kronor rabatt

Under Black Friday är dessa trådlösa sporthörlurar nedsatta från 1790 kronor till 949 kronor. Riktigt bra rabatt! De här är de perfekta lurarna för dig som tränar mycket, och utomhus. De är nämligen både svett- och vatten resistenta. De tål all möjlig exponering för vatten så du slipper oroa dig när du är ute och springer i spöregn. Jaybird Vista har branschledande batteritid, förstklassig anslutning och blixtsnabb snabbladdningsfunktion. Missa inte det här grymma erbjudandet på Black Friday! Köp här!

Jabra Elite 75t – spara 695 kronor

Jabra Elite 75t är designade för att ha en säker passform så att de alltid sitter på plats. Stäng ute omvärlden genom att aktivera aktiv bullerdämpning med ANC. En förbättrad fyrmikrofonsteknik gör att dessa lurar är perfekta för att ringa och svara på samtal. De filtrerar bort allt störande buller i omgivningen och gör att du kan känna dig bekväm med att svara på samtal även i bullriga och blåsiga miljöer. En enda laddning med Jabra Elite 75t kan ge dig upp till 7,5 timmars aktiv batteritid. Ett extra plus för den snygga designen! Passa på att fynda under Black Friday. Klicka hem hörlurarna här!

Marshall Major III BT – 600 kronor rabatt

Om du är mer för over head hörlurar är de här från Marshall perfekta! Snygg design, förstklassig ljudöverföring och grym batteritid. Hörlurarnas dynamiska drivelement är specialjusterade för fyllig bas, jämna toner och kristallklar diskant. Vad mer kan man egentligen önska? De har dessutom ett bekvämt, välsittande huvudband, sköna öronkuddar och en smidig vikbar design som gör det enkelt för dig att få med dig dem i väskan. Gör ett riktigt kap på Black Friday – köp hörlurarna här

Huawei Freebuds 3 – spara 1000 kronor

De här bekväma och stilrena earbudsen från Huawei är ett riktigt Black Friday fynd med hela 1000 kronors rabatt. Aktiv brusreducering som eliminerar störande bakgrundsbrus så att du kan njuta av din favoritmusik eller ta viktiga samtal ostört. Tack vare Aerodynamic Mic Duct Design dämpas vinden så att du kan använda hörlurarna på blåsiga promenader, löprundor eller ridturer. En laddning ger upp till 4 timmars batteritid. Om du dessutom har en Huawei-smartphone kan du använda den för omvänd laddning till ditt hörlursfodral. Missa inte denna grymma Black Friday kampanjen – klicka hem dina hörlurar här!

*Priserna kan komma att förändras under veckans gång